FENERBAHÇE

Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe'ye yeşil ışık

Fenerbahçe'de kazan kaynıyor. Puan kayıpları sarı-lacivertli kulüpte dengeleri değiştirmek üzere. Artık Cocu'nun istifası yüksek sesle konuşulurken, Aykut Kocaman eski takımına yeşil ışık yaktı.

Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe'ye yeşil ışık

Teknik Direktör Phillip Cocu ile yolları ayırma noktasına gelen Fenerbahçe’de güçlü adaylardan biri de Aykut Kocaman.

TEKLİF GELİRSE KABUL EDECEK

Geçen sezon takımın başında yeralan deneyimli çalıştırıcı, Başkan Ali Koç'un, Cocu ile anlaşmasının ardından görevinden ayrılmıştı. Üç ay önce görevine son verilen Kocaman, şu an teklif yapılması durumunda kabul etmeye hazır.

Milliyet'in haberine göre; Aykut Kocaman, sarı-lacivertli ekiple alakalı, "Fenerbahçe zordaysa ve ihtiyacı varsa göreve hazırım" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe için acı tablo! 21 sezon başaramadı

Geçen sene sistemini oturttuğu Konyaspor’dan, Fenerbahçe’nin sıkıntıda olması sebebiyle ayrıldığını ve sarı-lacivertli takımın başına geçtiğini belirten deneyimli teknik adam, benzer bir ihtiyaç halinde tekrar göreve hazır olduğunu belirtti.

AYKUT KOCAMAN'IN MAAŞI ÖDENİYOR

Aykut Kocaman, şu anda takımın başında olmasa da bu sezonki maaşını alıyor. Geçen sezon iki yıllık sözleşme ile göreve gelen Kocaman, bunun bir yılını doldurmuştu. Kulüpten bu sezonla ilgili bir talebi olmasa da Başkan Ali Koç, kontratta yazan ödemenin yapılması talimatını vermişti.

Yorumlar
TREND HABERLER