FENERBAHÇE

Aykut Kocaman'dan algı operasyonu çıkışı

Hakkında yapılan eleştirilere kulak asmadığını söyleyen Aykut Kocaman, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman'dan algı operasyonu çıkışı

Aykut Kocaman, Türkiye'de en büyük algı operasyonunun kendisine yapıldığını söyledi.

İşte Hürriyet gazetesine konuşan Aykut Kocaman'ın sözleri:

MİLLİ MAÇ ARASI İYİ GELECEK

"Durumumuz gayet iyi. Bu takım yeterince birlikte çalışma şansı bulamıyor. Birlikte çalışırsak daha ileri gideriz. Şimdi Akhisar maçını bekliyoruz. O maçı da kazanıp devam edeceğiz. Sonrasında milli maç arası var. Bu ara bizim adımıza bir fırsat olacak."

YUKARIDA ALLAH VAR, GÖRÜYOR

- Çoğu kişi, sizin yönettiğiniz takımlara savunma ağırlıklı oynattığınızı savunuyor. En çok eleştirildiğiniz nokta da bu. Oysaki Fenerbahçe bu sezon çok gol atıyor ve yiyor?

Aykut Kocaman

"Beni nasılsa eleştirecek bir şey bulurlar. Öyle mi diyorlar şimdi. Bu ülkede en fazla algı operasyonu yapılan kişi benim. Algı operasyonu için bu olmadı, başka bir şey bulurlar! Ben sadece yukarıda Allah var, ona inanıyorum. Bir de futbolcularıma inanıyorum, gerisiyle ilgilenmiyorum. Ne derlerse desinler."

ÇOK POTANSİYELLİ BİR TAKIMIMIZ VAR

- Taraftarlara nasıl bir mesaj vermek istersiniz?

"Bu takım çok potansiyelli bir takım. Çok daha iyi olacağız. Burası Türkiye, burası Fenerbahçe. Tabii ki yarın ne olacağını bilemiyoruz. Her an her şey olabilir. Ama Akhisar maçının ardından çok daha fazla tekrar yaparak takımdaki küçük sorunları da çözeceğiz. Çok yakında çok daha iyi bir Fenerbahçe göreceğiz."

Yorumlar
TREND HABERLER