TRABZONSPOR

Aykut Kocaman yönetime sunacağı raporu hazırladı

Fenerbahçe'de yapılacak seçim sonrası istifasını yeni yönetime iletecek olan Aykut Kocaman, gelecek sezon yapılması gerekenlerle ilgli de bir rapor sunacak.

Aykut Kocaman yönetime sunacağı raporu hazırladı

Kocaman'ın başkanlık seçimine yönelik istifasına, yönetimin herhangi bir işlem uygulamayacağı ve 4 Haziran sabahı seçilecek yeni yönetim kurulunun durumu değerlendireceği öğrenildi.

YAPILMASI GEREKLER HAKKINDA RAPOR SUNACAK : Kocaman'ın gelecek yıl raporunda takımdan ayrılacak isimler ve yapılması gereken takviyelerin ayrıntılı bir şekilde sunulacağı ve az transfer yaparak kadroyu düşük maaliyetle şekillendirebileceklerini yazdığı ifade edildi.

Fikret Orman harekete geçti! Beşiktaş'a gençlik iksiri

STOPERE TAKVİYE TALEP EDECEK : Eksiklik yaşadıkları en önemli noktanın stoper pozisyonunda olduğu yönetime iletecek olan tecrübeli teknik adamın,Neto'nun da ayrılmasının ardından bu bölgeye iki yeni oyuncu talep ettiği belirlendi.

ÇOK FAZLA TRANSER İSTEMEYECEK: Sarı-lacivertli Kulübün UEFA ile yaptığı anlaşma gereği bu yıl kuracağı kadroyu,sattığı oyunculardan elde edeceği gelirle kurması gerekiyor.

Finansal Fair Play anlaşmasını da dikkate alan Kocaman'ın,yönetime çok fazla transfere ihtiyaçlarının olmadığını da ileteceği ifade ediliyor.

Galatasaray'dan yılın transfer hamlesi

Yorumlar
TREND HABERLER