FENERBAHÇE

Aykut Kocaman Fenerbahçe'den Aatıf ve Dirar'ı istiyor

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe'de süresiz kadro dışı bırakılan Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar'a talip oldu.

Aykut Kocaman Fenerbahçe'den Aatıf ve Dirar'ı istiyor

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran ve şu anda Konyaspor'un başında olan Aykut Kocaman, sarı-lacivertli takımdaki eski öğrencileriyle Konya'da yeniden bir arada olmak istiyor.

Fenerbahçe'de yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakılan Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar'a Konyaspor talip oldu.

AYKUT KOCAMAN KONYASPOR'A İSTİYOR...Aykut Kocaman, sarı-lacivertli takımda görev yaparken ilk 11'deki değişilmez isimlerinden olan bu futbolcuları, yeşil-beyazlı takıma transfer etmek istediğini yönetime bildirdi.

Aykut Kocaman

OCAK AYINDA GERÇEKLEŞEBİLİR...Bu iki isme ciddi teklifte bulunmak isteyen Konyaspor, girişimlerine şimdiden başladı. Fenerbahçe yönetimiyle yapılacak görüşmelere olumlu geçerse, transferler Ocak ayında gerçekleşecek.

ERSUN YANAL'IN KARARI BEKLENİYOR...Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Ersun Yanal, Aatif Chahechouhe ve Dirar hakkında yönetime bir rapor hazırlayacak. Süresiz kadro dışı bırakılan futbolcular için Yanal'dan af kararı çıkmazsa, transferlerine onay verilecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER