TRANSFER

Avrupa şaşkın: Türkiye'de neler oluyor?

France Football, Türk futbolunda yaşanan gelişmeleri 'Türkiye'deki yıldız akademisi' başlığıyla masaya yatırdı.

Avrupa şaşkın: Türkiye'de neler oluyor?
France Football dergisi, Eto'o, Nani ve Podolski gibi yıldız isimlerin Türkiye'yi tercih etmesinin ardından şaşkınlığını gizleyemedi. 
 
Dünyanın önde gelen futbol dergilerinden France Football, Türk futbolunda yaşanan gelişmeleri 'Türkiye'deki yıldız akademisi' başlığıyla masaya yatırdı.

NELER OLUYOR?

Son transferleri masaya yatıran dergi, birçok önemli futbolcunun Türkiye'nin yolunu tutmaya başladığına dikkat çekerek, "Türkiye liginde ne oluyor?' sorusunu sordu.

Fenerbahçe'nin Nani, Galatasaray'ın Podolski, Antalyaspor'un Eto'o gibi dünyaca ünlü isimleri kadorlarına kattıkları, sırada Robin Van Persie ve Ronaldinho gibi oyuncuların olduğu belirtildi. Geçtiğimiz yıllarda Wesley Sneijder, Diego Ribas, Oscar Cardozo gibi isimlerle başlayan furyanın devam ettiği yorumu yapıldı.    
 

 
YAŞAM KOŞULLARI ÇEKİCİ GELİYOR

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin alışıldık olunan transfer harekatlarına başka takımların da eklenmeye başladığı, Antalyaspor'un bunun son örneği olduğu belirtildi. Türkiye'deki statlarda bir çok Avrupa ülkesine göre daha coşkulu bir ortam oluştu vurgulandı. Ayrıca ülkenin iyi yaşam koşulları ve iyi ücretlerle yıldız futbolculara çekici geldiği savunuldu.

BAŞARI GELMİYOR

Tüm bu transferlerin imaj kampanyası olarak kalmaması için sportif başarının şart olduğu, oysa Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Lİgi'nde son 16'ya sadece iki kez kalabildiği, son transferlerin ardından önemli başarıların da gelip gelmeyeceğinin merakla beklendiği ifade edildi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER