FUTBOL

Avrupa Boks Şampiyonası’nda skandal!

Romanya'da gerçekleştirilen Avrupa Boks Şampiyonası'na skandallar damga vurdu. 64 kiloda ringe çıkan Tuğrulhan Erdemir'in üstün dövüştüğü maçta hakem kararıyla yenik sayılmasının ardından güvenlik güçleri itiraz eden Türk kafilesine saldırdı.

Romanya’nın Targu Jıu şehrinde 22 Mart-2 Nisan tarihleri arasında yapılan 22 yaş altı Kadın ve Erkek Avrupa Boks Şampiyonası’nda 64 kiloda ringe çıkan Tuğrulhan Erdemir hakem kararı ile üstün dövüştüğü maçta yenik sayılmasının ardından olaylar çıktı. Final maçında Gürcü Lasha Guruli ile karşılaşan milli boksör Tuğrulhan Erdemir maçı sonunda hakemlerin verdiği kara salonu karıştırdı. Maçın başından sonuna kadar üstün dövüşen Erdemir hakemlerin kararı ile adeta çılgına döndü. Seyircilerin dakikalarca protesto ettiği karşılaşma sonunda maçın Gürcü sporcuya verilmesi nedeniyle salonda olaylar çıktı.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Yorumlar
TREND HABERLER