GALATASARAY

Aurelien Chedjou ayrılığı canlı yayında açıkladı

Sezon sonunda Galatasaray ile sözlşemesi sona erecek olan Aurelien Chedjou, Fransa'da katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu.

 Aurelien Chedjou ayrılığı canlı yayında açıkladı

Adı devre arası transfer döneminde Marsilya ile anılan Kamerunlu oyuncu, İngiltere'den görüştüğü iki kulübün adını verdi.

"SOUTHAMPTON VE SWANSEA İLE GÖRÜŞTÜM"

Devre arası transfer döneminde Marsilya'dan bir teklif alıp almadığı sorulan Aurelien Chedjou gülerek "Fransız kulüpleriyle bağlantı kurmadım. İngiliz kulüpleriyle, Southampton ve Swansea ile bir görüşme oldu. Şu ana kadar bir gelişme yok. Buradaki (Galatasaray) maceram haziran ayında sona erecek. Daha sonra başka yerlerde yeni maceralar yaşamayı umuyorum" şeklinde konuştu.

"KARİYERİMİN ÖZETİ, BİR SMS..."

Kariyerindeki kırılma noktasının sorulması üzerine Aurelien Chedjou, Lille'e transferinin kırılma anı olduğunu ve bunun da bir SMS ile gerçekleştiğini "Kariyerimdeki kırılma aınını Lille A 2 takımı hocası Plancque Pascal'dan aldığım SMS olarak özetleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın takip ettiği futbolcuya Ersun Yanal'dan kanca

"HAZARD TOPU HEP KENSİNE İSTER..."

Lille'de bir dönem birlikte forma giydiği Chelsea'nin yıldızı Eden Hazard hakkında da konuşan Chedjou, "Şişman! 'Topu bana verin, gerisini ben halledeyim' ister" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER