BEŞİKTAŞ

Atiba'nın Beşiktaş'tan istediği rakam!

Kara Kartal’da 5 sezondur başarıyla görev yapan Atiba Hutchinson’ın geleceği konusundaki belirsizlik sürüyor. Beşiktaş’la olan sözleşmesi, 31 Mayıs’ta sona erecek olan 35 yaşındaki oyuncu, Siyah-Beyazlılar’la yola devam etmek için kulüpten gelecek yeni sözleşme teklifini bekliyor.

Atiba'nın Beşiktaş'tan istediği rakam!

Kanadalı öne libero, "Beşiktaş benim yuvam. Ben de ailem de burada çok mutluyuz. Kariyerime burada devametmek istiyorum” diyerek yönetime mesaj gönderdi. Beşiktaş’a 5 yıl başarıyla hizmet eden 35 yaşındaki futbolcu, sözleşmesinin uzatılmasını umuyor.

Konuyla ilgili olarak ortaya atılan, ‘Beşiktaş, sadece maç başı üzerinden kontrat önerdi’ iddiasıyla ilgili olarak yakın çevresine konuşan Kanadalı oyuncunun, “Beşiktaş benim yuvam. Ben de ailem de burada çok mutluyuz. Kariyerime burada devam etmek istiyorum. Ancak hakkımda çıkan sözleşme pazarlığı iddiaları doğru değil. Kulüpten bana ya da menacerime gelmiş bir öneri yok. Ligdeki son maçımızın ardından yönetimle konuşup geleceğimi şekillendireceğim” ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel'den tarihi karar!


Yıllık maaş talebi var : Beşiktaş formasıyla 5 sezonda 194 karşılaşmaya çıkan Atiba Hutchinson, dönem başına ortalama 38 mücadelede forma giymişti. Fanatik'in haberine göre; İlerleyen yaşına rağmen istikrarlı futboluyla alkış toplayan Atiba’nın Siyah-Beyazlılar’la 1+1 yıllık yeni kontrat imzalamayı istediği ve yıllık 1 milyon Euro’luk maaş talebinde bulunduğu kaydedildi.

Şenol Güneş Babel'in transferine sıcak bakmıyor

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER