YAZARLAR

Asla pes etme!

Asla pes etme!

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Aferin Salih. Taraftarın senden beklentisini karşılıyorsun. Hocanın sana olan güvenini boşa çıkarmıyorsun. Taraftarın seni neden ilk onbirde görmek istediğinin farkındasın. Senin mücadele azmin, bitiriciliğin ve isabetli pasların seni bu yüzden taraftarın gözünde vazgeçilmez kılıyor. Sen hata da yapsan taraftarın gözünde kredin oldukça yükseldi. Kaldı ki maç içerisinde birkaç pas hatası da yaptın. Olsun, bunlar olmadan olgunlaşamazsın. Umarım bu performansın artarak devam eder. Umarım sende parlayıp birden yok olan oyuncular gibi olmazsın. Senin öyle olmayacağını herkes hissediyor. Güvenenleri mahcup etmeyeceğine inanıyorum.

Fenerbahçe de pes etmeden yoluna devam ediyor. Rakibinin kazandığı haftayı ilk 25 dakika çok zorlansa da 3 puanla kapattı. İlk 25 dakikanın ardından güzel bir oyun sergileyen Fenerbahçe, genç yıldız Salih Uçan ile sonuca gitti. Hasan Ali ileriye her çıktığında geri dönüşlerde sıkıntı çekti. Webo etkili olmasına rağmen Sow olmadığında biraz yalnız kalıyor. Caner yine günün en iyilerindendi. Salih zaten maçın adamı oldu diye düşünüyorum. Kaleci Volkan ise maçın ilk dakikalarında çok net pozisyonlarda kalesini gole kapattı. Ben Stoch’un sonradan oyuna dahil olacağını düşünüyordum. Genç oyuncu Beykan oyuna dahil oldu. Onlarında gelişimi adına bu tür maçlarda oyuna dahil olmaları gelecekleri adına çok önemli. Son haftalarda Recep hiç oyuna dahil olamıyor. Umarım Recep’te kendisinden beklenen performansı gösterir.

Orduspor açısından baktığımda iyi futbol oynadıklarını söyleyebilirim. Sadece bu maça özel değil, genel anlamda iyi bir Orduspor var. Ligde bulundukları konum bu kadronun yeri değil. Daha üst sıralarda olmaları gerekir diye düşünüyorum. Nedim Türkmen ise hala Aziz Yıldırım ile ilgili konulara girerek takımın aldığı kötü sonuçların üzerini kapatmaya çalışıyor. Kendi sahanda Fenerbahçe’ye yenilmişsin, önümüzdeki hafta Trabzonspor ile hayati maçın var ama sen Aziz Yıldırım Orduspor’u düşüreceğim dedi diye gündem oluşturmaya çalışıyorsun. Benim size tavsiyem, Galatasaray ile olan bağınızı güçlendirmek için Fenerbahçe üzerinden prim yapmaya çalışmayın. Siz sahadaki oyuncularınız ile ilgilenin. Onlara destek olun. Sizi kimsenin düşürdüğü yok. Takım iyi oynayıp gol atamıyor. Bunun sorumlusu da sahadaki oyuncular olsa gerek.

Fenerbahçe şimdi Lazio maçına odaklanmalıdır. Artık Avrupa’da yola devam etme zamanıdır. Yarı final için bir maç kaldı. Bu maçın önemi çok büyük. Futbolcuların üzerinde bir baskı da olmayacak. Maçın seyircisiz olması da büyük bir avantajdır. Hakem seyirci baskısı hissetmeyecek. Fenerbahçe’li oyuncularda rahat oynadıkları taktirde bu maçın ardından yarı finalde olacağız. Rehavet asla olmamalı. Skor avantajını iyi kullanmalı ve topa daha çok sahip olmalıyız. Bulacağımız bir gol ile rakibin 4 gol atması gerekeceği için sabırlı oynamalıyız. Geriye yaslanmak yerine normal oyunumuzu sergilemeliyiz. Yarı finale çıkacağımıza inanıyor ve futbolculara güveniyorum. Yarı finale kaldığımız taktirde oyuncularımızı hava alanında omuzlarda karşılayacağımız o anları hayal ediyorum. Haydi Fenerbahçe!

Yorumlar
TREND HABERLER