DÜNYA KUPASI

Arjantin fena dağıldı! Hazırlık maçında büyük hüsran

Dünya Kupası'na zor da olsa gitmeyi başaran başaran Arjantin, hazırlık maçında Nijerya'ya 2-0 öne geçtiği maçta 4-2 yenildi.

Arjantin fena dağıldı! Hazırlık maçında büyük hüsran

Rusya’da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası’na zar zor katılan Arjantin için tehlike çanları çalıyor.

Krasnodar Stadı’nda Nijerya ile hazırlık maçında karşılaşan Arjantin, 2-0 öne geçtiği maçı kaybederek taraftarlarını üzmeye devam ediyor. Son dönemde oldukça formsuz bir görüntü sergileyen Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri’nde ecel terleri döken Arjantin, dev turnuva öncesi umut vermiyor.

TFF Lucescu ile yola devam etme kararı aldı

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Lionel Messi’nin oynamadığı maça aslından Arjantin iyi başladı. 27. dakikada Ever Banega ile öne geçen Arjantin, 36’da Sergio Agüero ile farkı ikiye çıkardı. Herkes hızlı başlayan Arjantin’in maçı farklı kazanacağını beklerken, 44. dakikada Kelechi Iheanacho’nun golü ile Nijerya oyuna ortak oldu. İkinci yarı ise tamamen Arjantin’in üstünlüğü ile geçti. 52. dakikada Alex Iwobi eşitliği sağlarken, Brian Idowu Nijerya’yı öne geçirdi. 73. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Alex Iwobi, maçın skorunu belirleyen golü ağlara bıraktı.

 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri’nde oynadığı oynadığı 18 maçta sadece 7 galibiyet alabilen Arjantin, Rusya öncesi oynadığı futbolla taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER