FUTBOL

Arda Turan'ın 1,5 yıllık ibretlik hikayesi

Bayrampaşa’dan Barcelona’ya uzanan Arda Turan’ın müthiş hikayesi, son 1.5 senelik periyotta ise adeta ibretlik bir öyküye dönüştü.

Arda Turan'ın 1,5 yıllık ibretlik hikayesi - Sayfa 1

Bayrampaşa’dan Barcelona’ya uzanan Arda Turan’ın müthiş hikayesi, son 1.5 senelik periyotta ise adeta ibretlik bir öyküye dönüştü. A Milli Takım’da Fatih Terim ile yaşadığı prim tartışması, ardından gazeteci Bilal Meşe’ye uçakta saldırması ve son olarak şarkıcı Berkay’la yaşadığı kavga... Tüm bu yaşananların ardından ise yıldız futbolcu, büyük bir kaosun içine girdi

Arda Turan'ın 1,5 yıllık ibretlik hikayesi - Sayfa 2

Bonservisi Barcelona'da bulunan, kariyerini Medipol Başakşehir'de kiralık olarak sürdüren Arda Turan son dönemde yeşil sahalardaki performansıyla değil, saha dışındaki olaylarıyla gündemde. Arda Turan son olarak şarkıcı Berkay'la yaşadığı olayın ardından emniyette ifade vermişti. Fanatik, Arda Turan'ın kariyeri ve son dönemini derledi. İşte o derleme...

Arda Turan'ın 1,5 yıllık ibretlik hikayesi - Sayfa 3

1987’de Bayrampaşa’da başlayıp, Avrupa’nın en büyük kulübü Barcelona’ya uzanan bir kariyer onunkisi... Başarıları ve yaptıkları hayallerinden bile büyük... Sadece futbolculuğu değil, sempatik tavırlarıyla da her gittiği yerin deyim yerindeyse maskotuydu Arda Turan.

Arda Turan'ın 1,5 yıllık ibretlik hikayesi - Sayfa 4

Sadece kulüp formasıyla değil, A Milli Takım’da da önemli başarılara imza attı. Kısa sürede Türkiye’nin en çok konuşulan ve parmakla gösterilen oyuncusu oldu.