SPOR MAGAZİN

Arda Turan’dan tehdit gibi sözler!

Yıldız futbolcu Arda Turan, bir yemekten sonra eşi Aslıhan Doğan'a soru soran muhabire sinirlendi. Hırsını alamayan Arda Turan, bir gazeteciye "Senin kafanı gözünü kırarım" dedi. Arda Turan daha önce de Milli Takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye saldırması ile gündeme gelmişti.

Arda Turan’dan tehdit gibi sözler!

Medipol Başakşehir’de forma giyen Milli futbolcu Arda Turan ile gazeteciler arasında yine gerginlik yaşandı.

Daha önce Milli Takım uçağında spor gazetecisi Bilal Meşe’ye hem sözlü hem de fiziksel saldırıda bulunan Arda Turan, bu kez de magazin gazetecilerine tehdit gibi sözler savurdu. Yaklaşık iki hafta önce dünya evine girdiği eşi Aslıhan Doğan ile birlikte Nişantaşı’nda yemek yiyen Arda Turan, mekanın çıkışında gazetecilerle karşılaştı. Gazeteciler, öncelikle Aslıhan Doğan’ı soru yağmuruna tuttu.

Aslıhan Doğan’a “Aslı Hanım, eşinizin evinde düzenlenen sade bir törenle evlendiniz. Hayalinizdeki düğün nasıldı?” şeklinde soru yönelten bir muhabir istediği yanıtı alamadı. Aslıhan Doğan, elini dudağına götürdü ve fermuar işareti yaparak konu hakkında konuşmayacağını ima etti. Muhabir bunun üzerine “Arda Bey konuşma yasağı mı getirdi?” şeklinde sorusuna devam etti. Ancak bu soru, ortamı bir anda gerdi. Bir anda öfkelenen Arda Turan, soruyu soran muhabire “Edepli ol, ne demek yasak. Senin kafanı gözünü kırarım, karımla konuşuyorsun” diyerek adeta muhabiri tehdit etti.

Çift ardından yoldan çevirdikleri bir taksiye binerek oradan ayrıldı.

A Milli Takım'da Selçuk İnan kadrodan çıkarıldı

Yorumlar
TREND HABERLER