ROPÖRTAJ

Arda Turan özel bir röportaj verdi

Atletico Madrid ve A Milli Takımımızın yıldızı Arda Turan, özel bir röportaj verdi..

Arda Turan özel bir röportaj verdi
Atletico Madrid ve A Milli Takımımızın yıldızı Arda Turan, özel bir röportaj verdi.. 

Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid ile karşılaşacak Atletico Madrid'in en önemli kozlarından biri olan milli yıldızımız Arda Turan Milliyet si'nden Bilal Meşe'ye özel bir röportaj verdi..

İşte röportajdaki en dikkat çeken bölümler..

SÜREKLİ ŞÜKREDİYORUM
Bu başarının temelinde yatan unsurlar nelerdir?
"Allah'a şükürler olsun, bu günleri bana gösterdiği için... Her günüm
şükretmekle geçiyor abi. Niye derseniz? Bana bu yetenekleri verdiği için Allah'a sürekli şükrediyorum..."

Peki, Arda'nın başarı sırrı nedir?
"Bak ağabey, Arda çok çalışıyor, ailesine de sımsıkı bağlı. İnsanlara iyi davranıyor. Hatalar da yapıyor elbette, ama müthiş iyi niyetli bir insan. Kalbi pırıl- pırıl duygularla dolu. Hiç kimsenin kötülüğünü istemiyor. Bunun içindir ki Allah Arda Turan'a çok güzel şeyler yaşatıyor. Bunun için her dakika, her saniye dua ediyor, şükrediyor..."

SOMA BENİ YAKTI
Soma ateşi beni de yaktı
"Ülkemizde yaşanan maden faciası bir Türk ve de bir insan olarak beni çok üzdü. Allah böylesi acıları ülkemize bir daha yaşatmasın. Acı ve sevinci bir arada yaşamak gerçekten çok zor ağabey. Bir yanda hüzün, diğer yanda sevinç... Allah mekanlarını cennet eylesin, yüreğimiz yandı... Bu acı olay tüm mutluluklarımızı aldı, götürdü. Böylesi acı bir tabloda kelimeleri sıralamak çok güç. Sözün bittiği yerdir Soma... Ülkemize düşen o ateş beni de yaktı. Üzerime düşen manevi ve maddi her türlü desteği vereceğim."

Şampiyonu kutlayacaksın
"Fenerbahçeli arkadaşlarımı, dostlarımı aradım, kutladım. Ersun hocayı da sever, sayarım, kendisini de aradım, içten kutlama duygularımı dile getirdim. Sonuçta Galatasaraylıyım, Cim- Bom'un şampiyon olmasını isterdim, olmadı, dünyanın sonu da değil. Olamıyorsan, olanı kutlayacaksınız, bu işin doğrusu da budur. Galatasaray da kalite farkı sayesinde sezonun iyi takımı Beşiktaş'tan lig ikinciliğini almayı başardı."

Yaram kanıyor
Fatih Terim'li Milli Takım'ının elemelerde hedefi, yakalayıp, yakalamayacağını soruyoruz ve söyleşimizi burada noktalıyoruz:
"Fatih hocanın olduğu her yerde başarılar vardır ağabey..."

Sen de varsın kaptan olarak?
"Evet varım, ama tek başıma bir şey yapamam. Bu ekip olayıdır.Ama iyi bir takıma, şampiyonluklara oynayacak bir ekibe liderlik yapabilirim. Bu konuda biraz dertliyim ağabey..."

Niye kaptan?
"Valla orasını hiç sorma... Kapanmış bir yarayı kanatıyorsun ağabey. Dünya Kupası finallerini kaçırdık, kahrolduk. Orada olmalıydık, olamadık. Bu kısacık futbol yaşamımızda kaç kere oraları görme ve de oynama şansını bulabiliriz? Bunun için çok üzüntülüyüm. Geçmişten dersler çıkardık, şimdi adımlarımızı daha sağlam atacağız. Terim hocamızla birlikte Avrupa Şampiyonası finallerinde yerimizi alacağız. Buna mecburuz. Başaracak gücümüz ve de yeteneğimiz de var ağabey...."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER