MİLLİ TAKIM

Arda Turan için kampanya başlattılar

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Arda Turan arasında yaşanan krize, milli futbolcunun doğup büyüdüğü Bayrampaşa halkı da dahil oldu..

Arda Turan için kampanya başlattılar

Bayrampaşa Taraftarlar Derneği, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile gerginlik yaşayan Arda Turan'ın yeniden milli takıma alınması için kampanya başlattı.

Arda Turan ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim arasında yaşanan krize Bayrampaşalılar ve Bayrampaşasporlu taraftarlar sessiz kalmadı.

Çıktığı her platformda Bayrampaşalı olduğunu büyük bir gururla dile getiren milli futbolcu Arda Turan’a kendi semtinden tam destek geldi.

Bayrampaşa Taraftarlar Derneği, astıkları pankartlarla milli futbolcuya destek oldular.

Fatih Terim'in Milli Takım'ı düşürdüğü hale bakın...

Bayrampaşa’nın yetiştirdiği en kariyerli sporcu konumunda bulunan Arda için taraftarlar, Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı’nın yanına ve ilçenin çeşitli yerlerine “Bayrampaşa’nın çocuğu Arda Turan’ı milli takımda görmek istiyoruz” yazılı pankartı asarak tepkilerini ortaya koydu.

Hürriyet'ten İsmail Er'in haberine göre; Arda Turan’ın milli takıma alınmamasından dolayı duydukları rahatsızlığı ifade eden Bayrampaşalı taraftarlar ile ilçe esnafı "Arda bizim kendi evladımız. Bayrampaşa’nın tanınmasında çok önemli katkıları var. Onu her zaman iyi yerlerde görmek istiyoruz. Barcelona’da oynayan ve çok formda olan bir futbolcu en kritik maçlarda milli takıma nasıl alınmaz aklımız almıyor. Fatih Terim bu hatasından dönmelidir" şeklinde konuştular.

Yorumlar
TREND HABERLER