ŞAMPİYONLAR LİGİ

Arda Turan hat trick yaptı ve tarihe geçti

Arda Turan, Barcelona - M'Gladbach maçında hat trick yaparak tarihe geçti.

Arda Turan hat trick yaptı ve tarihe geçti

Beşiktaş'ın yaşadığı hakem faciasından sonra gecenin tesellisi Arda Turan oldu! Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile M'Gladbach arasında oynanan maçta ilk 11'de sahaya çıkan milli futbolcumuz Arda Turan hat trick yaparak geceye damgasını vurdu. 

ARDA TURAN 3. TÜRK FUTBOLCU OLDU

Barcelona - M'Gladbach Şampiyonlar Ligi maçının ikinci yarısında 50, 53 ve 67. dakikada 3 gol atarak hat trick yapan Arda Turan böylelikle de tarihe geçmiş oldu. Arda Turan, Şampiyonlar Ligi'nde hat-trick yapan 3. Türk oyuncu oldu. Arda'dan önce bu ilki yaşatan diğer Türk futbolcuları Tuncay Şanlı ve Burak Yılmaz'dı.

İspanyollar abarttı! Arda Turan için çirkin iddia

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique'nin M'Gladbach karşısında ilk 11'de şans verdiği Arda Turan bu şansı iyi değerlendirdi ve ikinci yarıda attığı gollerle kelimenin tam anlamıyla coştu.

Dinamo Kiev maçında Beşiktaş aleyhine skandal karar

Milli futbolcumuz 50. dakikada attığı golle takımını 2-0 öne geçirirken, 53 dakikada farkı 3'e çıkaran isim oldu. 67'de yine sahaya çıkan Arda Turan hat trick yaptı. Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, hat-trick yapan Arda Turan'ı 74. dakikada tribünlere alkışlatarak kenara aldı.

Beşiktaşlı 3 isme kırmızı kart çıktı!

Arda Turan bu sezon Barcelona formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 4 maçta 4 gol atarken, La Liga'da ise 10 maçta 2 gole imza attı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER