BAŞAKŞEHİR

Arda Turan çılgına döndü! Hakemi itti ve...

Medipol Başakşehir, Demir Grup Sivasspor'la 1-1 berabere kalıp şampiyonluk yolunda ağır bir yara alırken 90+4'te Arda Turan da çılgına döndü. Yardımcı hakem Erdinç Sezertam'ı yakasına yapışarak iten Arda Turan kırmızı kart gördü. Arda'ya verilecek ceza merakla bekleniyor.

Arda Turan çılgına döndü! Hakemi itti ve...

Medipol Başakşehir, sahasında konuk ettiği Demir Grup Sivasspor’la 1-1 berabere kalırken 90+2’de gelen golle kaybedilen iki puan Başakşehir’in yıldız oyuncusu Arda Turan’ı adeta çıldırttı. 90+4’te rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrasında faul beklerken sinirlerine hakim olamayan Arda Turan, yardımcı hakem Erdinç Sezertam’a önce yoğun itirazlarda bulundu sonra da Sezertam’ı yakasına yapışarak itti.

Müsabakanın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, Arda Turan’ın bu hareketinden sonra direkt kırmızı kartla Arda’yı oyundan attı. Hakeme fiziksel bir müdahalede bulunan Arda Turan’a kaç maç ceza verileceği merak konusu ancak Arda Turan’ın sezonu kapatması bekleniyor. Öte yandan Mossoro da maçta 37 ve 38. dakikada gördüğü sarı kartlarla oyundan atılmıştı.

Hakem ve temsilci raporlarının federasyona ulaşmasından sonra eski milli futbolcunun sezonu kapatacağı ve gelecek sezon 8 maça kadar forma giyemeyeceği bildirildi.

Yorumlar
TREND HABERLER