GALATASARAY

Arda Turan adım adım yuvaya dönüyor

Galatasaray-Arda Turan flörtünde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sezon başında kapıdan dönen yıldız futbolcu bu kez parçalıya çok yakın.

Arda Turan adım adım yuvaya dönüyor

Barcelona’nın gözden çıkarttığı ve devre arasında kesin olarak göndermek istediği Arda’nın en ciddi talibi Cim Bom. Yönetim milli yıldızı geri döndürmek için oldukça istekli.

Yıllık 6.5 milyon Euro olan maaş maliyetinin karşılanması konusunda da sponsorluk görüşmeleri yapılıyor. Galatasaray’ın göğüs reklamını veren inşaat firması NEF ile kurulan temaslar, olumlu bir şekilde ilerliyor.

Kilit nokta sponsor

Fanatik'in haberine göre; Yakın çevresine konuşan Arda Turan da dönüş sinyalleri veriyor. Barcelona’da oynayamamaktan şikayetçi olan Arda, “Galatasaray benim yuvam. Türkiye’de oynayacağım tek kulüp. Eğer isterlerse olur” diyor. Kulislerde konuşulan, sportif direktör Cenk Ergün ile daha önce görüşen Arda’nın bizzat Başkan Dursun Özbek ile masaya oturmak istediği yönünde. Özbek ise sponsorluk anlaşmasını noktaladıktan hemen sonra Arda Turan’la görüşmeyi planlıyor. Teknik heyetten gelen olumlu rapor da süreci hızlandırıyor.

Galatasaray'ın yeni transferi bunalıma girdi

Bu kez istiyorlar

Son olarak İgor Tudor’un Arda konusunda, “Beğendiğim bir oyuncu, takımımda görmek isterim. Daha detaylı bilgileri Başkan verebilir” sözleri, Sarı- Kırmızılı taraftarları iyice heyecanlandırdı. Sezon başında Arda’nın dönüşü konusunda karamsar olan Galatasaraylı futbolseverler, bu kez Arda’nın ligin ikinci yarısında takıma güç katacağı görüşünde. Tüm bu gelişmeler ışığında işi daha fazla uzatmak istemeyen Başkan Dursun Özbek, Arda transferini Ocak’tan önce bitirip, Barcelona’yla da 1.5 yıllık kiralama konusunda el sıkışmayı hedefliyor.

Galatasaray'a Dünya Kupası piyangosu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER