1.LİG

Antalyaspor'un golcüsünü Göztepe kaptı

PTT 1'inci Ligi ekiplerinden Göztepe, ara transferin son gününde Antalyasporlu Lamine Diarra'ya imzayı attırdı.

Antalyaspor'un golcüsünü Göztepe kaptı

Göztepe yönetimi, uzun süredir peşinden koştuğu Senegalli futbolcu Lamine Diarra'yı sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı.

Kadrosunda Vleminckx, Mirkan ve Serdar gibi isimler de bulunan Göztepe'de golcü sayısı 4'e çıktı. Sportif CEO Barış Güçlü imza töreninde yaptığı açıklamada, "Diarra'yı sezon başından bu yana istiyorduk. İlk yarı biter bitmez teknik direktörümüz Metin Diyadin'in raporu doğrultusunda hem Antalyaspor ile hem de futbolcuyla başlattığımız görüşmeler sonuç verdi. Camiamıza hayırlı olsun. Başka transfer yapmayacağız" dedi.

Futbola Senegal'in Dakar UC takımında başlayan 33 yaşındaki Diarra, ilk Avrupa deneyimini 2005'te Bosna Hersek'in Zrinjski Mostar ekibinde yaşadı. 2007-08'de Sırp takımı Partizan'a geçen tecrübeli futbolcu, burada 4 sezon oynadı ve 1 kez gol kralı olmayı başardı. 56 golle Sırbistan Lig tarihinin en golcü 2'nci oyuncusu unvanını elinde bulunduran Diarra, 2012-13'te Antalyaspor'a transfer oldu. Akdeniz temsilcisinde Süper Lig ve 1. Lig'de 108 maça çıkan Diarra 39 kez fileleri sarstı. Maah, Vleminckx, Besara, George, Gosso ve Cleyton'la birlikte yabancı sayısı 7'ye çıkan Göztepe, statü gereği 5 yabancıdan sonra TFF'ye futbolcu başına 200 bin TL para yatıracak.

Denizlispor'a ihtar çekerek takımdan ayrıldılar

Belçikalı golcü gitmiyor

Ara transferde adı Karşıyaka ve Belçika kulüpleriyle anılan Göztepe'nin golcüsü Björn Vleminckx, geleceğiyle ilgili tartışmalara noktayı koydu.

Teknik direktör Metin Diyadin tarafından son maçlarda yedek kulübesine mahkum edilen Vleminckx, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, hiçbir yere gitmeyeceğini söyledi.

Belçikalı oyuncu, "Kulübüme, taraftarımıza ve kanı sarı kırmızı akan herkese başarılı olmamız için yardım etmek istiyorum. Göztepe'yi layık olduğumuz yere getireceğiz. Ben Göztepe'de kalacağım. Burada kendimi çok iyi hissediyorum. Henüz işim bitmedi" cümlelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER