BASKETBOL

Anadolu Efes Valencia'yı rahat geçti

Turkish Airlines EuroLeague'in 21. maç döneminde temsilcimiz Anadolu Efes, sahasında konuk ettiği Valencia Basket'i 82-66 mağlup etmeyi başardı.

Anadolu Efes Valencia'yı rahat geçti

Maça iyi başlayan temsilcimiz maçın başında farkı 8 sayıya kadar çıkarsa da ilk 5 dakikalık bölüm 13-12 geçildi.

Kalan bölümde farkı tekrar arttırmayı başaran temsilcimiz ilk çeyreği 23-19 önde kapattı. İkinci çeyreğe de etkili başlayan temsilcimiz ilk dakika geçilirken 28-19'luk skoru yakaladı.

TEMSİLCİMİZ DEVREYE ÖNDE GİRDİ : İkinci çeyreğe de etkili başlayan temsilcimiz ilk dakika geçilirken 28-19'luk skoru yakaladı. Farkı koruyan temsilcimiz ilk 5 dakikalık bölümü de 32-23 önde geçti. Kalan bölümde farkı 15 sayıya kadar çıkaran temsilcimiz ilk yarıyı 43-31 önde tamamladı.

EFES FARKA KOŞTU : Üçüncü çeyrekte etkili oyununu sürdüren Anadolu Efes, periyot içinde farkı 18 sayıya kadar çıkarmayı başardı. Fakat periyodun son bölümünde Valencia, Erick Green ile etkili olarak farkı azalttı ve periyot 63-53 sona erdi.

Son çeyreğin başında Valencia Basket, 63-58 ile farkı 5 sayıya kadar indirmeyi başarsa da temsilcimiz ilerleyen bölümde tekrar farkı açan taraf oldu. Skor üstünlüğünü daha da etkili hale getiren temsilcimiz karşılaşmadan da 82-66 galip ayrıldı.

Bu sonuçla temsilcimiz 21. maçındaki 6. galibiyetini elde ederken Valencia Basket, 7 galibiyette kaldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER