DİĞER HABERLER

Amatör lige Arjantin'den transfer

Ankara Amatör Süper Lig takımlarından Çubukspor, bir İngiliz bir de Arjantinli oyuncuyu transfer etti.

Amatör lige Arjantin'den transfer

Bir dönem Ankaragücü'nde genel sekreterlik görevinde bulunan ve Çubukspor'un geçen hafta yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen Osman Gençtürk, yaptığı açıklamada, kadrolarına iki yeni yabancı oyuncu kattıklarını belirtti.

Gençtürk, Arjantinli orta saha oyuncusu Alan Jose Fernandez ile İngiliz orta saha oyuncusu Paul Ennis ile anlaştıklarını bildirdi.

İngiliz futbolcu Ennis'in bugün saat 15.00'te Esenboğa Havaalanı'nda olacağını kaydeden Osman Gençtürk, ''Fernandez, bir dönem Arjantin'in güçlü takımlarından Boca Juniors'da da forma giymiş. Son olarak San Lorenzo'da top koşturuyordu. Paul Ennis ise İngiltere İkinci Lig takımlarından Stockport County'de oynuyordu'' dedi.

Ayrıca, profesyonel liglerde forma giymiş 11 futbolcuyu renklerine bağladıklarına dikkati çeken Gençtürk, birkaç maç takımı izledikten sonra eksik olan yerlere yeni transferler yapılabileceğini söyledi. Gençtürk, hedeflerinin profesyonel lige yükselmek olduğunu vurguladı.

Gençtürk, yaptıkları hamlelerin Çubuk'ta kısa sürede büyük bir heyecan uyandırdığını belirterek, ''Taraftarlarımızın bizi her konuda desteklemelerini istiyoruz'' dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER