YEREL HABER

Amatör Lig'de yumruklar konuştu!

Bölgesel Amatör Lig'de Kastamonu ve Çorum temsilcisi arasında oynan maçla istenmeyen olaylar yaşandı.

Amatör Lig'de yumruklar konuştu!
Bölgesel Amatör Ligi BAL Lig'i 6'ıncı gurupta mücadele eden Kastamonu temsilcisi Tosya Belediyespor, kendi evinde konuk ettiği Çorum temsilcisi İskilip Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonunda ise olaylar çıktı.

Tosya İzzet Aksalur Stadı'nda Kerim Aykut Gümüş'in yönettiği karşılaşmada Tosya Belediyespor, kendi evinde İskilip Belediyespor ile yenişemedi. Tosya Belediyespor, karşılaşmanın 31. dakikada Murat Taşçı'nın golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı soyunma odasına galibiyetle gitti.

İkinci yarıda özellikle orta sahada toparlanan konuk takım İskilip Belediyespor, karşılaşmanın 60. dakikasında Tosya Belediyespor'un Kalecisi Bayram, kendisini geçen İskilip'li Osman'ı düşürünce karşılaşmanın hakemi tarafından penaltı olarak değerlendirildi ve atışı kullanan Osman, skorda eşitliği sağladı. Karşılaşmada başka gol olmazken, karşılaşma 1-1 berabere tamamlandı.

Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte iki takım oyuncuları bir birine girdi. Saha içerisinde iki takımın oyuncuları yumruklarla bir birine girince maçın hakemi tarafından Tosya Belediyespor'dan Fatih, Uğur, Murat, Selami ve Mustafa Usta ile İskilip Belediyespor'dan da Turgay, Ümit, Osman Baran ve Ahmet'i kırmızı kartla cezalandırdı.

Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından olaylar daha sonra kontrol altına alındı ve maçın hakemi ile konuk takım sporcuları da güvenlik güçleri nezaretinde ilçeden çıkarıldı.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER