YEREL HABER

Amatör ligde <font color='#FF0000'>büyük kavga!</font>

Ereğli Belediyespor - Asmaspor mücadelesine futbolcular arasında yaşanan kavga damga vurdu.

Amatör ligde <font color='#FF0000'>büyük kavga!</font>

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, Ereğli Belediyespor ile Asmaspor arasında oynanan 3 kırmızı kartın çıktığı amatör lig maçında futbolcular birbirine girdi.  
 
Ereğli Belediyespor taraftarları, Asmasporlu futbolculara tribünden pet şişe ve cep telefonu şarj cihazı atarken, futbolcular da taraftarlara çöp kovası fırlattı.

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Ligi'nin 6'ncı haftasında 15 puanla lider durumda olan Ereğli Belediyespor, sahasında 13 puanla 2'nci sıradaki Asmaspor'u konuk etti. Maçın hakemi Bilal Emektar, karşılaşma sırasında kararlarına tepki gösterdiği Asmaspor Teknik Direktörü Cihat Terzi'nin tribüne çıkmasını istedi. Terzi'nin tribüne çıkmaması taraftarların tepkisine neden oldu. Terzi'nin soyunma odalarının girişine alınmasının ardından karşılaşma devam etti.

Gergin geçen maçın 73'üncü dakikasında Ereğli Belediyespor'da Cihat, 81'nci dakikasında da Asmaspor'da Suat, rakiplerine sert müdahalede bulunmaları nedeniyle kırmızı kart gördü. 90 dakikası 3-2 Ereğli Belediyespor'un üstünlüğü ile geçilen maçın 8 dakikalık uzatma bölümünde Asmaspor, Kaan'ın golüyle beraberliği sağladı. Kaan, attığı golün ardından hakem ile girdiği tartışmada kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

2 dakika sonra Ereğli Belediyespor, Gökhan'ın attığı gol ile yeniden öne geçince ortalık karıştı. Futbolcular birbirine girdi. Futbolcular arasındaki arbede, araya yedek kulübesindeki oyuncular ve teknik heyetlerin girmesiyle büyümeden önlendi. Ancak Ereğli Belediyesporlu taraftarlardan bazıları, Asmasporlu futbolculara pet şişe, cep telefonu şarj cihazı attı. Asmasporlu bazı futbolcular ise taraftarlara çöp kovası atarken, bazıları da tribüne tırmanarak taraftarlarla tartıştı. Polisin araya girmesiyle olaylar büyümeden önlendi. Olayların yatıştırılmasından sonra yeniden başlayan maç, Ereğli Belediyepor'un 4-3 üstünlüğü ile sona erdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER