DİĞER HABERLER

Altınordu'ya Şenes Erzik desteği

Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, FIFA İcra Komitesi Üyesi Şenes Erzik’i İstanbul’da ziyaret etti.

Altınordu'ya Şenes Erzik desteği
Uluslararası U12 İzmir Cup'ın başlama vuruşunu yapan Erzik'e teşekkür ziyaretinde bulunan Özkan, tecrübeli futbol adamının Türkiye'de önemli atılımların başlangıç noktasını oluşturduğuna dikkat çekti.

Türk futbolundaki büyük altyapı hareketinin Erzik'in TFF başkanlığı döneminde yapıldığını hatırlatan ve Gençler Avrupa Şampiyonluğu dahil bir çok başarının bu sayede geldiğinin altını çizen Özkan, "Biz de Erzik'in yolundan gidiyoruz" dedi.

Erzik'e "Bu toprakların çocuklarına değer vereceğimize ve bu yoldan sapmayacağımıza dair şeref sözü veriyoruz" diyen Özkan, şöyle devam etti:

"Kendimizi bir anlamda bayrak yarışında gibi görüyoruz ve değerli büyüğümüz Erzik'ten Türk futbol altyapı bayrağını gururla devralıyoruz. Olgunlaşmadan dalından koparılan meyve nasıl gerçek tadında olmazsa, futbolcunun da basamakları birer birer geçmesi, eğitiminin her aşamasını başarıyla geçmesi ve gerekli tüm donanımları elde etmesi gerekir."

"U12 İZMİR CUP, ÖNEMLİ BİR MİSYON ÜSTLENECEK"

Özkan'ın Altınordu forması hediye ettiği Erzik ise Altınordu'nun 3 yıla yakın süredir yaptığı sistemli çalışmaları yakından takip ettiğini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Herkesin yukarıdan aşağıya kalkınma hamlesi yapmaya çalıştığı bir dönemde bunun tam tersini ancak doğrusunu yapmak kolay iş değil. Altınordu gerçekten uzun bir yola çıktı. Ancak bu yolun sonunda ışık var, mutluluk var. Bizlere düşen de bu projenin başarıya ulaşmasını sağlamak için destekler vermek, önünü açmaktır. Bu noktada en önemli adımlardan birisi de uluslararası temasların artması ve çocukların çok daha fazla Avrupa takımlarıyla maç yapmasının sağlanmasıdır. U12 İzmir Cup ile başlayan süreç tüm dikkatlerin bu yöne dönmesini sağladı. U12 İzmir Cup, büyüyüp önemli bir misyon üstlenecek ve Türk futbolundaki devrimin bir anlamda temellerini oluşturacak."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER