BASKETBOL

Almanya'da büyük heyecan başladı

Basketball "Bundesliga Top Four"da 2-3 Nisan'da oynanacak dörtlü final maçları sonrası kupa sahibini bulacak.

Almanya'da büyük heyecan başladı

Beko eğlenceli, genç ve dinamik karakteriyle Almanya Basketbol Ligi'ne yepyeni bir renk ve rekabet getirdi. Türkiye'den sonra Alman basketboluna da sağladığı kaynak, verdiği destek ve yarattığı heyecan, bir kez daha Alman basketbol tarihinin en iyi sezonlarından birinin yaşanmasını sağlıyor.

Bu çekişmeli sezonda, kupanın sahibini bulacağı hafta sonu da geldi çattı. 19.'su düzenlenen organizasyonda tüm biletler günler öncesinden tükendi.

Almanya'da basketbolun en büyük kupa organizasyonunun dörtlü finali "Beko BBL Top Four", her yıl Almanya'nın en büyük basketbol şölenlerinden birine sahne oluyor. Dörtlü final heyecanı, 02 Nisan Cumartesi (yarın) ve 03 Nisan Pazar günü Bamberger Stechert Arena'da yaşanacak.

Beko BBL Top Four, 100.000 Euro para ödüllü bir yarışmaya da sahne olacak. Ligin oynandığı 18 şehirden gelen talihliler orta sahadan şut atarak birbirlerini yenmeye ve 100.000 Euro ödülü kapmaya çalışacaklar. 100.000 Euro Shoot, Alman sporunda yılın en önemli ödül organizasyonlarından biri olarak dikkat çekiyor. Ligin oynadığı 18 salonda tanıtılan etkinlik için tüm takım taraftarları arasında kendi maçlarında ön elemeler gerçekleştirildi. Bu ön elemelerde başarılı olanlar Beko BBL Top Four'a davet edildiler. Beko BBL Top Four'da kendi seyircisi önünde orta sahadan basket atmayı başaran 18 katılımcı büyük ödül için mücadele edecek.

• 02.04.2011 / Cumartesi Maç Programı
16:45 Deutsche Bank Skyliners Frankfurt – New Yorker Phantoms Braunschweig
20:00 Artland Dragons Quakenbrück – Brose Baskets Bamberg

03.04.2011 / Pazar Maç Programı
13:30 3.'lük maçı
16:45 Şampiyonluk maçı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER