ANTALYASPOR

Ali Şafak Öztürk'ten Beşiktaş'a gönderme!

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Ali Şafak Öztürk'ten Beşiktaş'a gönderme!

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından, "Beşiktaş berabere kalıncı sevindi. İnşallah başka zaman yeneriz." dedi.

"BEŞİKTAŞ'I İNŞALLAH BAŞKA ZAMAN YENERİZ"

Ali Şafak Öztürk, maçla ilgili "İkinci yarı daha iyiydik. İlk yarı bizim çocuklar motive olduğundan sanırım ayakları birbirine dolandı. Beşiktaş 10 kişi kalınca fırsatı değerlendiremedik. Beşiktaş'ı yenmek isterdik olmadı. İnşallah başka zaman yeneriz Beşiktaş'ı. Onlar da iyi yolda gidiyor" dedi.

Rıdvan Dilmen Aboubakar'ın pozisyonu için ne dedi?

"BEŞİKTAŞ BERABERE KALINCA SEVİNDİ"

Beşiktaş ile Antalyaspor arasındaki soğuklukla ilgili sorulan sorulara yanıt veren Ali Şafak Öztürk "Yöneticiler bir araya gelir ve konuşur. Ben buna her zaman varım. Yaşanmaması gereken şeyler yaşandı. Olay farklı yere çekildi. Dünyanın en zor işlerinden birini, yani futbol yöneticiliğini yapıyoruz. Kameralar Fikret Orman'ı yakın çekmese bunlar olmayacaktı. Fikret Orman'ı yakın çektikleri için Beşiktaş'a yönelik bir şey söylenmiş olarak algılandı. Bana edilen küfürlerle ilgili bir şey demedim, her dediğim şey kışkırtıcı olur. Biz umarım Avrupa'ya giderek başarımızı taçlandıracağız. Beşiktaş'ı da tebrik ederim, berabere kalınca sevindiler. Avrupa yarışında başarılar diliyorum" diye konuştu.

"METE KALKAVAN'I BEĞENMEDİM, ABOUBAKAR KARARI DOĞRU"

Mete Kalkavan için maçtan sonra "Beşiktaşlı kimliğiyle tanınıyor" diyen Ali Şafak Öztürk bu kez "Mete Kalkavan'ın kararlarını beğenmedim. Yine kışkırtıcı olacak ama hakem kararlarından rahat değildi. Fenerbahçeli kimliğidir şudur, budur. TFF Başkanı, eski Beşiktaş Başkanı. Anadolu kulüp başkanları, büyük kulüpleri tutuyor. Mete Kalkavan'ın tarafsız olması gerekir diye belirttim. Beşiktaşlı kimliği ile biliniyor dedim. Vicente Aboubakar'ın kartı gördüğümüz kadarıyla doğru" ifadelerini kullandı.

Antalyaspor - Beşiktaş maçı golleri ve geniş özeti

"DAHA YÜKSEK BİLET FİYATI AYIP OLUR"

Bilet fiyatları hakkında konuşan Ali Şafak Öztürk "Bilet fiyatlarını stadı doldurmak için indirdik. Harika bir ortam vardı. Beşiktaş taraftarı biletleri için ise kendi taraftarımıza yaptığımız fiyatın yüzde 30 fazlasını yapabilme zorunluluğu var. Daha fazla bir fiyat belirleseydik bu hoş olmazdı" diyerek sözlerini noktaladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER