ANTALYASPOR

Ali Şafak Öztürk: Eto'o'yu en ağır şekilde cezalandırırız

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk "Eto'o bu disiplinsiz tavırlarını sürdürürse, en ağır şekilde cezalandırırız." dedi.

Ali Şafak Öztürk: Eto'o'yu en ağır şekilde cezalandırırız

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, takımdan ayrılmak istediğini açıklayan Samuel Eto'o'yla ilgili konuştu.

BAŞKAN CEVAP VERDİ

Kırmızı-beyazlılar, bu yaz Jeremy Menez, Samir Nasri, William Vainqueur'u transfer ederek taraftarını heyecanlandırmıştı ancak Samuel Eto'o ve menajerinin yaptığı açıklamalar şok etkisi yarattı.

Kamerunlu yıldızın menajeri, Antalyaspor'un Eto'o'ya hak ettiği değeri vermediğini ve oyuncusunun ayrılmak istediğini açıklamıştı. Kulübün başkanı Ali Şafak Öztürk iddialara cevap verdi.

Beşiktaşlı futbolcu TFF 1. Lig yolcusu

EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRIRIZ

Eto'o'nun maaşını yükseltmek adına böyle bir şey yaptığını kaydeden Öztürk, "Oyuncunun saygı derken ima ettiği şey belli. Kulübün haklarını savunmak her şeyden önemli. Kulübün bir onuru vardır, bunu doğru şekilde korumak lazım. Eto'o'nun 1 yıl daha sözleşmesi var, bu şehir doğru şekilde performansını sergilediğinde ve kulübe bakışını değiştirdiğinde, bu kulüp onu kucaklamaya hazır. Hata yaptı, ben onun mahçup olacağını düşünüyorum. Bu süreçte inşallah performansı gelecektir. Aldığı maaşın değeri budur. Her futbolcu itiraz ettiğinde maaşını arttıran bir başkan profili çizmek istemiyorum. Saygısız davranışlarını sürdürürse, menajerinden tehditvari bir yaklaşım vardı, en ağır cezayı vereceğiz"ifadelerini kullandı.

Süper Lig'e yeni yayıncı! 2 maç şifresiz

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER