FENERBAHÇE

Ali Koç'tan Volkan Demirel açıklaması

Ali Koç, takım kaptanı Volkan Demirel'in yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakıldığını ve deneyimli eldivenin özür dilemesi halinde konunun açıklığa kavuşacağını belirtti.

Ali Koç'tan Volkan Demirel açıklaması

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Medipol Başakşehir maçı öncesinde flaş açıklamalar yaptı.

Başkan Koç, yaptığı açıklamada kadro dışı bırakılan futbolculara değindi.

DETAYLI AÇIKLAMA YAPILACAK...Sarı-lacivertli kulübün Başkanı Ali Koç, Volkan Demirel, Nabil Dirar ve Aatif Chahechouhe'nun kadro dışı kalması hakkında "Birkaç gün evvel bazı kararlar verdik. Bu kararlar çerçevesinde 3 arkadaşımız ile yolalrı ayırdık, 3 arkadaşı kadro dışı bıraktık. Bu alınan kararlar anlık öfkeyle alınmış, gündem değiştirmek üzere ya da birini suçlamak için alınmış kararlar değildi. Son yaşananlar üzerine etraflıca konuşulmuş ve bir plan dahilinde alınmış kararlardır. Herhangi detaylı bir açıklama yapmamamız da bir plan dahilindedir. Deytaylı açıklamaları en geç Salı gününe kadar şahsen yapmayı planlıyorum." dedi.

VOLKAN'I KADRO DIŞI BIRAKIRKEN ZORLANDIM...Volkan Demirel için özel bir parantez açan Ali Koç, "Kaptanımız Volkan Demirel'e özel parantez açmak istiyorum. Vefasızlıktan bahsedenler var. Medyanın spekülasyonların, iddiaların dolduruşuna kimse gelmesin. Volkan Demirel 15 yıldır Fenerbahçe'ye hizmet eden, bunun büyük bölümünden kaptanlık yapan, Fenerbahçelilik söz konusu olduğunda tartışılmayacak bir kişidir, tarihe de öyle geçecektir. Bu işin taraftar gözüyke bakışı, Ali Koç bakışı da var. Nikahında şahitlik yaptığım, evine gittiğim tek oyuncudur. Şunu net ifade ederim ki, camiamıza yeni katılmış bir teknik direktörün, sportif direktör, Volkan Demirel'i beni kadro dışı bırakmaya ikna edemez. Bu duyguları taşıyan biri olarak yönetim kurulu ile bu kararı aldıysam ciddi sebepleri olduğunun bilinmesini isterim. Benim için zor bir karardır." ifadelerini kullandı.

volkan demirel

KONUNUN GİDİŞATI ÖZÜR DİLEMESİNE BAĞLI...Sözlerine devam eden Ali Koç, Volkan Demirel'e mesaj gönderdi ve "Bu konu Alex'in ayrılışı ile karşılaştırılıyor, bir alakası yoktur. Volkan ve diğer iki oyuncumuz kontratlı oyuncular, kulübün parçaları. Bundan sonra, ilerleyen haftalarda konuların nereye gideceği, gelişmelerin nelere mal olacağı, kaptanımızın hal ve davranışlarına, bir hata yaptığını düşünüyorsa, özür dilemesine bağlıdır. Benim en büyük umudum, çok sevdiğim, Fenerbahçe'nin de çok sevdiği Volkan Demirel'in, kendine yakıştığı şekilde kariyerini devam ettirmesi ve en güzel şekilde de sonlandırmasıdır. Anlık kararlar değildir bunlar, belli program dahilinde alınan kararlardır. Bu açıklamanın da, kararlardan birkaç gün sonra yapılması da plan ve program dahilinde. Kimse yönlendirmelere, iddialara, basının gaz vermesine dolduruşa gelmeden karar versin." dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER