FENERBAHÇE

Ali Koç’tan sosyal medyayı sallayan imza!

Fenerbahçe Başkan Adayı ve Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç, Barcelona'nın Beko ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını 3 yıl daha uzatan sözleşmeye imza attı.

Ali Koç’tan sosyal medyayı sallayan imza!

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona, Beko ile olan sponsorluk anlaşmasını 3 yıllığına uzattı. 

Barcelona’nın Beko ile yaptığı sponsorluk anlaşmasının yenilmesine kulüp başkanı Josep Maria Bartomeu, futbolcu Gerard Pique ve Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç katıldı.

Barcelona formasının kolunda yer almaya devam edecek Beko, aynı zamanda antrenman formasının ön ve arka kısmında yer alacak. 3 yıl için yapılan bu anlaşmadan Barcelona, 57 milyon euro gelir elde edecek.

beko

İmza töreninde konuşan Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu, “Kendi alanında lider bir marka ile olan bu ortaklık dünya futbolunun liderliğini sürdürmek için gerekliydi” ifadelerini kullandı.

Ali Koç ise, “Dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan FC Barcelona ile sponsorluk anlaşmasını uzattığımız için mutluyuz” dedi.

Fenerbahçe Kulübü’nün Mayıs seçimleri için başkanlığa adaylığını koyan Ali Koç’un yaptığı konuşmayı ünlü yıldız Pique’nin de dikkatle takip etmesi sosyal medyayı salladı.

Atılan imzların ardından sosyal medyada Ali Koç gündeme oturdu.

Ali Koç

İşte yapılan paylaşımlardan bazıları:

“Barcelona başkanının, Ali Koç’a bakışına bakarmısınız?”

“Karşılığında Messi’yi al başkanım”

“Hasan Ali – Jordi Alba takası bekliyoruz baskanım”

“Aga sevinçten telefonun ekranını yalıyorum resmen. Vizyona Bak Bee :d”

“Başkan Barça’yı Fenerbahce A2 takımı yapacak seneye”

“Büyük başkan Ali koç

Yorumlar
TREND HABERLER