FENERBAHÇE

Ali Koç: Ligin DNA'sını bildiği için Ersun Yanal'ı getirdik

Ali Koç, Ersun Yanal'la ilgili görüşünün nasıl değiştiğini anlattı. Koç, "Ligi tanıyan yerli bir hocanın daha iyi olacağını düşündüğüm için Yanal'da karar kıldım" dedi.

Ali Koç: Ligin DNA'sını bildiği için Ersun Yanal'ı getirdik

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ersun Yanal'ın imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ali Koç, "Ersun Yanal'la çalışmayı düşünmüyorum demiştiniz. Görüşünüzü ne değiştirdi" şeklindeki soruya, "Ligi tanıyan yerli bir hocanın daha iyi olacağını düşündüğüm için Ersun Yanal'da karar kıldım" diyerek cevap verdi.

LİGİN DNA'SINI BİLDİĞİ İÇİN GETİRDİK
"Evet ben sezon başında Ersun Yanal hakkında görüşlerimi belirttim. Hocamız o zaman Cocu'ydı. Uzun vadeli olarak onunla devam edebileceğimizi düşünüyordum. 10. hafta itibarıyla bu kararımızdan dönmemiz gerektiğine karar verdik. Ben asla asla demeyen bir insanım."

Ersun Yanal'dan iddialı açıklama! '4. yıldızı ben takarım'

"Hocamızla durumu istişare ettik. Aldığım cevaplardan tatmin oldum, tatminden de fazlası oldu. Hata yaptıysak hata yaptık ama şimdi yeni bir başlangıç yaptık."

"Çok kötü gidiyorduk. Bütün alternatiflerimizi irdeledik ve Türk hoca olması gerektiğine karar verdik. Ligin DNA'sını bilen, Fenerbahçe ruhunu aşılayabilecek birinin olması gerektiğini düşündük ve tüm bu kriterleri incelediğimizde karşımıza Ersun Hoca'dan başkası çıkmıyordu."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER