FENERBAHÇE

Ali Koç Kayserispor maçı sonrasında soyunma odasına indi

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, birkaç ay önce, “Ali Koç’un soyunma odasına ineceğini sanmam” dese de, Kayserispor mağlubiyetinin ardından bir ilk yaşandı.

Ali Koç Kayserispor maçı sonrasında soyunma odasına indi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, öncelikle Kadıköy’den zaferle ayrılan Kayserispor'un yanına gitti. Onları galibiyetten ötürü tebrik ederek tüm tabuları yıkan ve taraflı tarafsız bir kez daha herkesin kalbini kazanan başkan daha sonra soluğu kendi takımının soyunma odasında aldı. 

MORAL VERMİŞTİ : Son 3 maçı da kaybederek sezona kâbus gibi bir başlangıç yapan oyuncularına moral vermek için bu hamleyi yaptığının altını çizen başkan, “Beyler buraya tamamen destek amaçlı geldim. Tüm olumsuz sonuçlara rağmen ben sizin çabanızı ve çalışmalarınızı görüyorum. Bunu gören sadece ben değilim. Bakın taraftarlar da sonuna kadar arkanızda.

Yeni bir oluşum içerisindeyiz. Bazı şeyler 1-2 günde olmuyor. Bu takımın tek ihtiyacı var, o da zaman. Ben inanıyorum ki kötü günler geçecek ve milli takım arasından sonra yükseliş başlayacak” ifadelerini kullandı. 

Başkan, Kayserispor karşılaşmasından önce de oyuncuların tek tek ellerini sıkmış, özellikle çok eleştirilen Hasan Ali’yle uzun uzun sohbet edip moral aşılamıştı. 

Cocu'nun Fenerbahçe'de 3 maç kredisi kaldı

Yorumlar
TREND HABERLER