FUTBOL

Aleyna Tilki’den Gomis’e sürpriz!

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki 'Sen olsan bari' şarkısını bu kez Galatasaray'ın yıldız ismi Bafetimbi Gomis için söyledi. Gomis kendisi için yapılan bu jestin ardından sosyal medya hesabından paylaştı.

Galatasaray’ın yıldız ismi Bafétimbi Gomis’in Aleyna Tilki’nin ‘Sen olsan bari’ isimli şarkısı ile yaptığı dans bir anda sosyal medyada patlamış ve şarkı kendisi ile özdeşleşmişti. Gomis’in Türk Telekom Stadyumu’nda attığı gollerin ardından hoparlörlerden çalınan şarkı bu kez Aleyna Tilki tarafından yıldız futbolcu için söylendi. Başarılı futbolcu Tilki’nin bu jestinin ardından sosyal medya hesabından bu görüntüyü paylaşarak ‘Ne harika bir sürpriz! Desteğiniz için ve şanslı şarkım için teşekkürler Aleyna!’ notunu yazıp paylaştı.

-------------------------------------------------------------------------------
(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Yorumlar
TREND HABERLER