SÜPER LİG

Akhisarspor Beşiktaş maçının golleri ve geniş özeti

Beşiktaş, ikinci yarının açılış maçında deplasmanda Akhisarspor ile karşı karşıya geldi ve deplasmanda oynadığı maçı kazandı. Beşiktaş bu galibiyetle Süper Lig'in ikinci yarısına moralli bir şekilde başladı.

Akhisarspor Beşiktaş maçının golleri ve geniş özeti

Futbolseverlerin 24 gün süren lig hasreti sona erdi. Beşiktaş, Akhisarspor'u deplasmanda 3-1 mağlup etti. Öte yandan 21 kişilik maç kadrosunda en fazla 12 yabancı oyuncu bulundurma hakkı bulunan Akhisarspor, 21 kişilik kadrosunda 13 yabancı oyuncuya yer verdi. Futbol Disiplin Talimatnamesi'ne göre maç sonucunun Beşiktaş lehine 3-0 tescil edilmesi bekleniyor. Beşiktaş bu galibiyetin ardından puanını 29'a yükselecek, Akhisarspor ise 15 puanda kalacak.

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında Beşiktaş, konuk olduğu Akhisarspor'u 3-1 mağlup etti. Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren goller Dorukhan, Gökhan Gönül ve Larin'den gelirken Akhisarspor'un tek golünü Cikalleshi kaydetti. Öte yandan 21 kişilik maç kadrosunda 12 yabancı oyuncu bulundurması gereken Akhisarspor, Beşiktaş maçı kadrosunda 13 yabancı oyuncuya yer verdi ve maçta kural hatası yaşandı. Mücadelenin TFF tarafından Beşiktaş'ın 3-0'lık skorla hükmen galibiyeti şeklinde tescil edilmesi bekleniyor.

Akhisarspor Beşiktaş maçı fotoğraflarıAkhisarspor Beşiktaş maçı fotoğraflarıAkhisarspor Beşiktaş maçı fotoğraflarıAkhisarspor Beşiktaş maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

AKHİSARSPOR: 1-3 :BEŞİKTAŞ

Maç sona erdi. Beşiktaş sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı ve ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmış oldu.

90 + 1. dakika: Akhisarspor'da ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Onur Ayık'ın vuruşu yan ağlarda kaldı.

90. dakika: Maçın sonuna en az dört dakika uzatma ilave edildi.

86. dakika: Vida sarı kart gördü

84. dakika: Beşiktaş'ta son oyuncu değişikliği... Gary Medel'in yerine Atiba Hutchinson oyuna girdi.

81. dakika: AKHİSARSPOR FARKI İKİYE İNDİRDİ! Vrsajevic'in yerden pasında ceza sahasında topla buluşan Cikalleshi'nin tek vuruşu ağları havalandırdı.

76. dakika: LARIN BU DEFA AFFETMEDİ! Ljajic'in sağ kanattan yaptığı ortayı önce göğsüyle kontrol eden Kanadalı forvet, ardından sert bir voleyle ağları havalandırdı: 0-3!

73. dakika: BEŞİKTAŞ ÜÇÜNCÜ GOLE ÇOK YAKLAŞTI! Siyah-beyazlılar kısa ve tek paslarla ceza sahasına sokuldu. Son olarak Ljajic'in pasıyla ceza sahasında bomboş topla buluşan Cyle Larin'in vuruşuysa üstten farklı şekilde auta gitti.

70. dakika: Akhisarspor'da Regattin'in sol kanada doğru yaptığı ortaya gelişine vole vuran Güray'ın şutunu Karius kornere çeldi.

66. dakika: Akhisarspor'da Miguel Lopes, Beşiktaş'ın hızlı hücumunu faulle durdurduğu için sarı kart gördü.

60. dakika: Akhisarspor, Cikalleshi'nin golüyle ağları havalandırdı. Fakat GOL ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. Pozisyon VAR'da değerlendirildikten sonra, ofsayt kararı doğru bulundu.

59. dakika: Beşiktaş, 2-0'ı bulduktan sonra topun hakimiyetini Akhisarspor'a bıraktı. Direkt hücumlarla etkili olmaya çalışıyorlar.

57. dakika: Gökhan Gönül'ün sağ kanattan yaptığı ortasına yükselen Burak Yılmaz'ın kafa vuruşu üstten auta gitti.

55. dakika: Cikalleshi, Akhisarspor'un üçüncü bölgedeki gücünü bir hayli artırmış gibi görünüyor.

53. dakika: AKHİSARSPOR'DAN TEHLİKE! Cikalleshi'nin ceza sahasının sağ çaprazından içeri doğru çevirdiği topa Serginho gelişine vurdu. Top az farkla yandan auta gitti.

50. dakika: Beşiktaş'ta Caner Erkin, Regattin'e yaptığı sert faulün ardından sarı kart gördü.

47. dakika: BEŞİKTAŞ FARKI İKİYE ÇIKARDI! Serbest vuruşu kullanan Quaresma'nın yaptığı ortada ceza sahasında bomboş kalan Gökhan Gönül'ün kafa vuruşu köşeden ağlarla buluştu.

Beşiktaş ikinci yarıya ilk yarıdaki 11'iyle başladı.

İLK YARI BİTTİ

45. dakika: BEŞİKTAŞ GOLE ÇOK YAKLAŞTI! Dorukhan'ın ara pasında ceza sahasında topla buluşan Burak'ın vuruşunu Fatih kornere çeldi.

44. dakika: Köşe vuruşunu kullanan Josue'nin ortasında topa gelişine vuran Miguel Lopes'in şutu yandan auta gitti.

42. dakika: Beşiktaş özellikle Caner'in kanadından büyük bir savunma zaafiyeti yaşıyor. Akhisarspor o bölgeden birçok boşluk buluyor.

38. dakika: Akhisarspor'da Josue yerde kaldı. Quaresma'nın topu taca atmasıyla oyun durdu ve sağlık görevlileri tedavi için sahaya girdi.

36. dakika: Sarı Kart Ricardo Andrade Quaresma Bernardo

34. dakika: Medel sarı kartı olmasına rağmen çok riskli müdahalelerde bulunuyor. Biraz dikkatli olması gerekebilir.

32. dakika: Gökhan Gönül'ün sağ kanattan ceza sahasına yerden çevirdiği topla buluşan Adem Ljajic, bekletmeden uzak köşeye plase bir vuruş denedi ama top kaleci Fatih'te kaldı.

30. dakika: AKHİSARSPOR GOLE ÇOK YAKLAŞTI! Regattin'in ceza yayı üzerinden yaptığı vuruş Caner'e çarptı, top üstten az farkla kornere gitti.

28. dakika: Beşiktaş'ta Gary Medel, hava topu mücadelesinde dirseğini kullandığı için sarı kart gördü.

25. dakika: Beşiktaş'ta Gary Medel bir sakatlık yaşadı. Hakem oyunu kısa süreliğine durdurdu.

24. dakika: Jeremain Lens'in Serginho'ya yaptığı faule kart bekleyen Elvis Manu, hakeme itirazının şiddetini yükseltince sarı kart gördü.

22. dakika: DORUKHAN'DAN MUHTEŞEM BİR GOL Ljajic'in pasında ceza yayının sol çaprazında topla buluşan Dorukhan, uzak köşeye falsolu vurdu. Kaleci Fatih uzandı ama hiçbir şey yapamadı. Beşiktaş 1-0 önde!

21. dakika: Ljajic'in pozisyonu VAR'da incelendi ve hakem pozisyonun temiz olduğuna karar verdi.

20. dakika: Beşiktaş'ta Adem Ljajic, rakibinin pas hatasını değerlendirip hızla ceza sahasına sokuldu. Ardından rakibiyle girdiği ikili mücadelenin ardından ceza sahasında yerde kaldı, ama hakem oyunu devam ettirdi.

19. dakika: Beşiktaş'ta Gary Medel sakatlık geçirdi. Sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından oyuna devam ediyor.

18. dakika: AKHİSARSPOR'DAN TEHLİKE! Vrsajevic, Caner'in önde olmasını fırsat bilip sağ kanattan bomboş ceza sahasına indi. Yerden ceza sahasına çıkardığı topu Medel uzaklaştırırken, topu önünde bulan Serginho'nun vuruşu üstten auta gitti.

17. dakika: Beşiktaş bu dakikada rakip yarı sahaya yerleşti ve set hücumu gerçekleştirmeye çalışıyor.

15. dakika: Akhisarspor şu dakikaya kadar her iki kanadı da etkili kullandı.

12. dakika: Burak Yılmaz, ceza sahasında rakibiyle girdiği pozisyonun ardından yerde kaldı. Hakem oyunu devam ettirdi.

9. dakika: Akhisarspor'un kaptırdığı topun ardından Beşiktaş hızlı çıkmaya çalıştı. Burak Yılmaz savunma arkasına koşu yapıyordu, ama Quaresma'nın ayağının dışıyla vermek istediği pas Akhisarspor savunmasında kaldı.

7. dakika: Her iki takım da direkt hücumlarla pozisyon bulmaya çalışıyor. Ama şu ana kadar bu konuda Akhisarspor'un daha başarılı olduğunu söyleyebiliriz.

6. dakika: Akhisarspor bu defa sol kanattan etkili geldi. Josue'nin uzun pasında sol kanatta topla buluşan Güray, içerde bomboş olan Manu'ya ortasını yaptı ama top Quaresma'ya çarpıp kornere gitti.

5. dakika: AKHİSARSPOR GOLE ÇOK YAKLAŞTI! Ev sahibi ekip Beşiktaş'ı geniş alanda, eksik yakaladı. Ceza sahasının sağ çaprazından Regattin'in sert vuruşunu Karius çeldi, topu önünde bulan Manu'nun vuruşu üstten auta gitti. Hakem ise Manu'nun vuruştan önce rakibine faul yaptığını belirledi.

3. dakika: Akhisarspor maçın başlarında hızlı hücumlarla Beşiktaş savunmasını dengesiz yakalamaya çalışıyor.

Ve karşılaşma Akhisarspor'un santrasıyla başladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER