FENERBAHÇE

Akhisar Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti

Süper Lig'in 7. haftasının açılış maçında Fenerbahçe deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor'a 1-0 mağlup oldu.

Akhisar Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti

Son iki haftada Aytemiz Alanya ve Beşiktaş'ı yenerek çıkışa geçen sarı-lacivertlilerin galibiyet serisi Akhisarspor karşısında son buldu! Hakem Bülent Yıldırım'ın yönettiği maçta derbide olduğu gibi 2 kırmızı kart gören ve maçı 9 kişi tamamlayan Fenerbahçe, Onur Ayık'ın 60. dakikadaki golüyle sahadan 1-0 yenik ayrıldı!

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maçta Alper Potuk ve Skrtel kırmızı kart görmesiyle maçı 9 tamamlayan Fenerbahçe, 60. dakikada Onur Ayık'ın golüne engel olamadı ve sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

KALEYİ BULAN İLK ŞUT GOL OLDU

Fenerbahçe'nin Göztepe, Trabzonspor ve Başakşehir maçlarındaki hastalığı bu maçta da devam etti. Ev sahibi Akhisar Belediyespor'un 60. dakikada kaleyi bulan ilk şutu Fenerbahçe fileleriyle buluştu.

Akhisar Belediyespor, 60. dakikada Onur Ayık'ın golüyle öne geçti. Altıpasın hemen sağ çaprazından kaleye vuruşunu yapan Onur, kaleci Kameni'nin bacaklarının arasından topu ağlarla buluşturdu.

KAMENİ'DEN MUHTEŞEM KURTARIŞ

Akhisarspor Serginho ile 2. gole çok yaklaştı fakat Kameni gole izin vermedi! Kendi yarı alanından aldığı topla rakip ceza sahasına ilerleyen Brezilyalı futbolcunun şutunda kaleci Kameni yatarak ayaklarıyla topu çıkardı.

VALBUENA VE OZAN KENARA GELDİ

Akhisar'ın Fenerbahçe karşısındaki 1-0'lık üstünlüğü sürüyor.Teknik direktör Aykut Kocaman, 66. dakikada 2 oyuncu değişikliği birden yaptı. Fenerbahçe'de Ozan Tufan ve Valbuena çıkarken oyuna Alper Potuk ve Soldado girdi.

KIRMIZI KART! FENERBAHÇE 10 KİŞİ

Fenerbahçe'de Alper Potuk, 82. dakikada direkt kırmızı kart gördü. 66. dakikada oyuna giren Alper Potuk'un top kapma mücadelesinde hakem Bülent Yıldırım direkt olarak kırmızı kartını çıkardı.

SKRTEL DE KIZARDI!

Fenerbahçe'de Alper'in ardından Skrtel de direkt kırmızı kartla oyundan atıldı. Sarı-Lacivertliler Beşiktaş maçındaki gibi 9 kişi kaldı! 86. dakikada Martin Skrtel orta alanda gelişen hızlı atağı elle kestiği pozisyon sonrasında ikinci sarı karttan kırmızı kartı görerek oyun dışı kaldı.

Akhisar Fenerbahçe maçından fotoğraflar

AKHİSAR: 1 - 0 :FENERBAHÇE

Maç Sonu: Ve hakem maçın son düdüğünü çaldı.

90+6. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Mehmet Ekici ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topa kimseye temas etmiyor.

90+4. dakika: Orta alandan atılan hava topunu Roberto Soldado indiriyor. Ceza sahası yayı önünde topla buluşan Aatif Chahechouhe kaleye şutunu çekiyor ancak bu top üstten dışarı çıkıyor.

90+2. dakika: Teleset Mob. Akhisarspor üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Serginho Mineiro çıkıyor ve yerini Aykut Çeviker'e bırakıyor.

90. dakika: Maçın sonuna en az 7 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor. 

89. dakika: Roberto Soldado, Mustafa Yumlu'ya ceza sahası içinde yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

88. dakika: Mustafa Yumlu, hakeme yaptığı itirazlar sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor. Sol kanatta Ömer Bayram'ın yaptığı ortayla arka direkte topla buluşan Olcan Adın topu altıpas önüne indiriyor. Bu topa hareketlenen Serginho Mineiro kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

86. dakika: Martin Skrtel orta alanda topa elle müdahale ediyor. Bu hareketi sonrasında ikinci sarı karttan kırmızı kartı görüyor ve oyundan atılıyor.

82. dakika: Alper Potuk hakemi yanıltmaya yönelik hareketi sonrasında kırmızı kartla cezalandırılıyor.

79. dakika: Maçın bu dakikalarında orta alanda karşılıklı top kayıpları yaşanıyor.

76. dakika: Orta alandan aldığı kısa pasla ilerleyen Ömer Bayram ceza sahası yayı önünden kaleye şutunu çekmek istiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

75. dakika: Teleset Mob. Akhisarspor ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Daniel Larsson çıkıyor ve yerini Kadir Keleş'e bırakıyor. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Olcan Adın ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkteki savunma oyuncuları bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

73. dakika: Fenerbahçe üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Vincent Janssen çıkıyor ve yerini Aatif Chahechouhe'ya bırakıyor.

71. dakika: Maçın bu dakikalarında her iki takımın oyuncuları orta alanda karşılıklı top kayıpları yaşıyor.

67. dakika: Orta alanda rakibinden kaptığı topla ilerleyen Serginho Mineiro ceza sahası içine kadar topla ileriyor. Kaleciyle karşı karşıya kalan Serginho Mineiro kaleye şutunu çekiyor ancak bu top Carlos Kameni'den geçmiyor. Seken topu takip eden savunma oyuncuları bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor

66. dakika: Orta alandan atılan pasa hareketlenen Daniel Larsson sağ kanatta ofsaytta kalıyor. Fenerbahçe ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Mathieu Valbuena çıkıyor ve yerini Alper Potuk'a bırakıyor. Fenerbahçe ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Ozan Tufan çıkıyor ve yerini Roberto Soldado'ya bırakıyor.

65. dakika: Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Mathieu Valbuena ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu top kimseye temas etmeden diğer kanattan dışarı çıkıyor.

62. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Mauricio Isla ceza sahası içine ortasını gönderiyor ancak araya giren kademe oyuncuları bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

60. dakika: GOL! Teleset Mob. Akhisarspor, Onur Ayık'ın golüyle 1-0 öne geçiyor.

59. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Serginho Mineiro ceza sahasına ortasını yapıyor. Penaltı noktasına yakın bölgede topa hareketlenen Onur Ayık kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top üstten dışarı çıkıyor.

57. dakika: Ozan Tufan, Olcan Adın'a orta alanda yaptığı sert faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

56. dakika: Ceza sahası dışı sağ çaprazda kısa pasla topla buluşan Mehmet Ekici kaleye uzaktan sert bir vuruş yapıyor ancak bu topu Milan Lukac tokatlayarak uzaklaştırıyor.

55. dakika: Martin Skrtel orta alanın solunda topu elle kontrol ediyor. Bu hareketi sonrasında Martin Skrtel sarı kart ile cezalandırılıyor. Martin Skrtel orta alanın solunda topu elle kontrol ediyor. Bu hareketi sonrasında Martin Skrtel sarı kart ile cezalandırılıyor.

53. dakika: Abdoul Sissoko, Ozan Tufan'a yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

49. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Mathieu Valbuena ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak ön direkte Martin Skrtel, Mustafa Yumlu'ya faul yapıyor.

47. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Mathieu Valbuena ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak ön direkteki savunma oyuncuları bu topu kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

46. dakika: Hakem Bülent Yıldırım ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. İkinci yarı Teleset Mob. Akhisarspor'un vuruşuyla başlıyor. Teleset Mob. Akhisarspor ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Paulo Henrique çıkıyor ve yerini Onur Ayık'a bırakıyor.

Devre Arası: Hakem Bülent Yıldırım ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. İlk yarı 0-0'lık beraberlikle sona eriyor.

45. dakika: İlk yarının sonuna en az 2 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

44. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta Miguel Lopes ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte topu Mauricio Isla tehlikeli bölgeden uzaklaştırmaya çalışıyor ancak bu top kısa düşüyor. Kısa düşen topla ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Daniel Larsson kaleye şutunu çekiyor ancak bu top farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.

42. dakika: Sol kanatta kısa pasla topla buluşan Ömer Bayram ceza sahası içine ortasını gönderiyor ancak bu topu savunma oyuncuları kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

39. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Olcan Adın ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları penaltı noktasında tehlikleli bölgeden uzaklaştırıyor.

37. dakika: Ömer Bayram'ın pasına hareketlenen Paulo Henrique orta alanın solunda ofsaytta kalıyor.

35. dakika: Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Ömer Bayram ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu Roman Neustadter kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

34. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Serginho Mineiro ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu arka direkte savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

32. dakika: Sol kanattan aldığı pasla ilerleyen Mehmet Ekici kaleyi cepheden gören noktadan şutunu çekiyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

30. dakika: Mathieu Valbuena'nın kısa pasına hareketlenen Ozan Tufan sağ kanatta ofsaytta kalıyor.

27. dakika: Sol kanattan gelişen Teleset Mob. Akhisarspor atağında topla ilerleyen Ömer Bayram ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Paulo Henrique topa dokunamıyor.

26. dakika: Sağ kanatta topla ilerleyen Giuliano ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak araya giren kademe oyuncusu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

22. dakika:Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topla ilerleyen Mathieu Valbuena ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu Caner Osmanpaşa kademede kafa ile uzaklaştırıyor.

21. dakika: Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Mathieu Valbuena ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topu ön direkte Miguel Lopes kesiyor ve tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor. Caner Osmanpaşa, Mathieu Valbuena'yı sol kanatta topla ilerlerken sert müdahaleyle yerde bırakıyor ve sarı kartla cezalandırılıyor.

19. dakika: Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Mathieu Valbuena ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top barajdaki oyunculardan geri dönüyor. Dönen topu takip eden Roman Neustadter orta alandan topu havalandırıyor. Bu topa hareketlenen Mathieu Valbuena ofsaytta kalıyor.

17. dakika: Sağ kanattan Fenerbahçe'nin başlattığı atakta Abdoul Sissoko topu elle kontrol ediyor. Bu hareketi sonrasında hakemden uyarı alıyor.

13. dakika: Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Mathieu Valbuena ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunmada Miguel Lopes kafa ile karşılıyor.

11. dadika: Vincent Janssen, Mustafa Yumlu'ya ceza sahası içinde topsuz alanda yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

8. dakika: Mauricio Isla'nın kısa pasıyla topla buluşan Mehmet Topal ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye sert bir vuruş yapıyor ancak bu top üstten dışarı çıkıyor.

4. dakika: Sağ kanatta topla ilerleyen Miguel Lopes ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topu ön direkte Martin Skrtel kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

3. dakika: Orta alandan gelişen atakta topla ilerleyen Vincent Janssen ceza sahası yayı önünden kısa pasını sol çaprazdan ceza sahası içine giren Giuliano'ya veriyor. Giuliano ceza sahası içi sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

1. dakika: Hakem Bülent Yıldırım maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Maça konuk ekip Fenerbahçe başlıyor.

Yorumlar
TREND HABERLER