SPOR MEDYASI

Ahmet Çakar'dan çarpıcı Beşiktaş yorumu

Eski hakem ve ünlü yorumcu Ahmet Çakar'dan 1-0 biten Başakşehir - Beşiktaş mücadelesi sonrası çarpıcı yorumlar geldi.

Ahmet Çakar'dan çarpıcı Beşiktaş yorumu

Süper Lig'de Başakşehir, Beşiktaş'ı sahasında 1-0'lık skorla mağlup etti. Esk hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, bu karşılaşma hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu.

İşte Ahmet Çakar'ın değerlendirmesi:

Başakşehir takımı çok eksikti ve üstelik maç içinde önemli oyuncularını da kaybettiler. Beşiktaş'ın bu hale gelmesinin nedeni, ne Fikret Orman'dır ne de Şenol Güneş'tir! Beşiktaş'ı bu hale Sinan Engin ve Ertem Şener getirmiştir. Beşiktaş'ı burada şişirmişlerdir, siz burada Quaresma'nın yaptığı her türlü rezilliği örtbas ettiniz. Burayı her Beşiktaş galibiyetinden sonra burada Beşiktaş marşları çaldınız heryeri tiner kokusu sardı.

Batan gemiyi önce fareler terk eder derler, bugün Beşiktaş'ın klanları Sinan Engin ve Ertem Şener gemiyi terk ettiler. Beni meczup olarak kabul edin, ben vasatın altında bir adamım ama burada Ertem Şener ve Sinan Engin Beşiktaş Bayern Münih'in içinden geçer bile dediler. Beşiktaş'ı Titanic gibi gördüler, Beşiktaş batmaz dediler kim bunlar biliyor musunuz? Sıvacı kılıklı Ertem Şener'le, Sinan Engin ne yapıyorlardı biliyor musunuz? Titanic batarken keman çalanlar gibi, keman çalıyorlardı. Beşiktaş için sizlerde aynısını yapıyorsunuz.

Ben Beşiktaş'ın yaşadığı tehlikeyi söylüyorum, bunlar Bayern Münih'in içinden geçer dediler. Ben ise gerçekleri söylüyorum. Şayet Beşiktaş - Bayern Münih maçına as takımla çıksaydı ve bugün yenilseydi başta ben olmak üzere herkes ağır bir şekilde eleştirirdi.

İlk defa bu sene 2. olmak çok önemli, çünkü Galatasaray şampiyon olursa ve UEFA'dan men cezası gelirse 2. olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidebilir.

Giresun maçından sonra MHK'yı istifa eden Fenerbahçe kulübü Galatasaray derbisinde neden bir şey yapmadı? Fenerbahçe'nin, bence 2 net penaltısı verilmedi 3. pozisyon ise tartışmalı, böyle bir maçtan sonra Fenerbahçe neden kayda değer bir tepki göstermedi?

Hakem Bülent Yıldırım'ı hiç tanımam ve kendisine soruyorum. Senin görevin maçı 11'e 11 bitirmek mi yoksa maçı yönetmek mi? Bazı pozisyonları verdin vermedin ama sen dün bir hareketinle sınıfta kaldın. Soldado geldi senin eline vurdu ve sen bunu yedin. Halil Umut Meler ise bugün mükemmel bir maç yönetti, ben performansının çok beğendim.

Rıdvan Dilmen’den ilginç Beşiktaş benzetmesi

Yorumlar
TREND HABERLER