SPOR MEDYASI

Ahmet Çakar şampiyonluk favorisini değiştirdi

Daha önce "Süper Ligde şampiyon Beşiktaş olur" diyen Ahmet Çakar, tahminini değiştirdi: Favori Galatasaray.

Ahmet Çakar şampiyonluk favorisini değiştirdi

Daha önce birçok şampiyonluk tahmininde bulunan futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Süper Ligdeki son durumu değerlendirdi ve ipi göğüsleyecek takımlar arasında Galatasaray'ı önde gördüğünü söyledi.

Sabah'ta yazan Çakar'ın şampiyonluk ile ilgili değerlendirmeleri şöyle;

"GALATASARAY FAVORİ" : "Yüzde 40 Galatasaray, yüzde 35 Başakşehir, yüzde 20 Beşiktaş, yüzde 5 Fenerbahçe... Gerçekten de oranların böyle olduğunu düşünüyorum. Ama bütün maçlar çok önemli olmasına rağmen iki maç var ki bunlar 6 puanlık değil, belki de bir sezonun faturasını çıkartacak maçlar. İlki Galatasaray-Başakşehir... Galatasaray kazanırsa şampiyonluk oranı yüzde 85'e çıkar. Sezon sonuna doğru da Galatasaray-Beşiktaş maçı var. Bu maça diğer takımların ve bu iki takımın kaçar puanla girebileceklerini kestiremiyorum ama bu derbinin şampiyonu belirlemede mutlak büyük rolü olacak."

DAHA ÖNCE "BEŞİKTAŞ OLUR" DEMİŞTİ : Ahmet Çakar daha önce şampiyonluk favorisinin Beşiktaş olduğunu ve ikinci favorisinin de Başakşehir olduğunu ifade etmişti. Çakar rüyasında ise Fenerbahçe'yi şampiyon olarak gördüğünü söylemişti.

Yorumlar
TREND HABERLER