TRABZONSPOR

Ahmet Ağaoğlu Abdülkadir Ömür’e yapılan teklifi açıkladı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, takımın genç yeteneği Abdülkadir Ömür'e yapılan teklifi açıkladı. Ahmet Ağaoğlu, gelen teklifi reddettiklerini söyledi.

Ahmet Ağaoğlu Abdülkadir Ömür’e yapılan teklifi açıkladı

Trabzonspor altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon sergilediği performans ile göz kamaştıran Abdülkadir Ömür, Avrupa kulüplerinin kıskacında… Basında sürekli Abdülkadir Ömür ile ilgili transfer haberleri çıkarken, Trabzonspor Başkanı Ali Ağaoğlu, kendilerine yapılan bir teklifi açıkladı. TRT Spor’a konuşan Ahmet Ağaoğlu, Benfica’dan gelen teklifi reddettiklerini söylerken, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’ün henüz piyasa değerlerini yakalamadıklarının altını çizdi.

Benfica’dan Abdülkadir Ömür için gelen transfer teklifinin detaylarını da anlatan Ahmet Ağaoğlu “Benfica, Abdülkadir Ömür’e 14’ü peşin, 20 milyon dolar’lık teklif yaptı. Kalan 6 milyo dolar’ın yerine de 4 futbolcu verelim dediler. Reddettik” dedi.

Güvendikleri en önemli kaynağın Trabzonspor altyapısı olduğunu vurgulayan Ahmet Ağaoğlu, transfer çalışmalarıyla ilgili ise şunları söyledi:

“Kimsenin tahmin etmeyeceği oyunculara gelecek bize. Üzerinde spekülasyon yaratılan oyuncular değil. Şu anda üç futbolcu ile görüşüyoruz. Bu isimler basında hiç yer almadı.”

Premier Lig'den Cengiz Ünder'e teklif var

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER