1.LİG

Adana halkı için play off zamanı

Adanaspor, Süper Lig'e çıkabilmek için Ankara'da, Adana Demirspor ise 1. Lig yolunda finale kalabilmek için Denizli'de mücadele edecek.

Adana halkı için play off zamanı
Adana'nın futboldaki temsilcilerinden Adanaspor bugün Süper Lig'e çıkabilmek için Ankara'da, Adana Demirspor ise Bank Asya 1. Lig yolunda finale kalabilmek için Denizli'de mücadele edecek.
 
 
Bank Asya 1. Lig'de normal sezonun ardından play-off oynama hakkı kazanan Adana'nın turuncu-beyazlı temsilcisi Adanaspor, Süper Lig yolculuğunda son viraja geldi.

Play-off yarı finalinde Çaykur Rizespor'u eleyerek finale adını yazdıran Adanaspor, bugün saat 19.00'da Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Kentin mavi-lacivertli temsilcisi Adana Demirspor ise bugün aynı saatte Spor Toto 2. Lig play-off'ta zorlu bir maça çıkacak.

Play-off yarı finalinde Denizli'de BUGSAŞ Spor ile karşılaşacak Adana Demirspor, finale çıkmak için çaba gösterecek.

-Heyecan sosyal paylaşım sitelerinde de yaşanıyor-
Adana'nın her iki temsilcisinin Ankara ve Denizli'de hayati önem taşıyan maçlara çıkacak olmaları kentte de hareketlilik yaşanmasına neden oldu.

Adanaspor ve Adana Demirspor taraftarları dün geceden bu yana şehir genelindeki çeşitli noktalarda toplanarak, otobüslerle maçların oynanacağı kentlere hareket etti.

Bu arada, taraftarlar zorlu maçların heyecanını sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarına da yansıttı. Taraftarlar maç için yaptıkları seyahatlerde çektikleri fotoğrafları paylaşırken, ilginç sloganlar da sosyal paylaşım sitelerinde yer buldu.

Adanasporlu taraftarlar Adana kebabına gönderme yaparak ''Şampiyonluk yakın, mangalları yakın'' ile ''Adanaspor geliyor'' şeklinde sloganları paylaşıyor.

Adana Demirsporlu taraftarlar da ''Adana, Demirsporludur'' şeklinde sloganlarla heyecanlarını yaşıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER