YAZARLAR

Açıkla Fatih Altaylı…

Açıkla Fatih Altaylı…

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Fatih Altaylı bulunmuş olduğu kurum sayesinde yorumlar yapıyor, kanalın gücünü kullanıyor. Elbette hakkıdır ama çok önemli bir kanalda bulunduğunun ve milyonlara hitap ettiğinin farkında değil sanırım. Kişileri ve dolaylı olarak kurumları karalamaya çalışması son derece üzücü. Had bildirmek isterken haddini aşan yorumlarda bulunuyor. Onun kim olduğunu tüm Türkiye biliyor. Türk polisine CAHİL diyen Fatih Altaylı’dan daha ne beklenirdi ki?

Van’da çıkan gösterilerden sonra camiye kaçan terör örgütü mensuplarını tespit etmek amacı ile namaz çıkışı öğle namazı kaç rekat diye soran polislere CAHİL diyen ve onlara akıl vermeye kalkan Fatih Altaylı diyor ki, Öğle namazı Şafilerde 4 rekat, Hanefilerde 5 rekat diyor. Öğle namazı Hanefilerde ne zamandan beri 5 rekat kılınıyor? Namazla abdestle işi olmayan birisi polise CAHİL deme hakkını kimden alıyor?

İzlemek isteyenler için :

1999’da depremden sonra 7,4 akıllanmak için yetmedi pankartı açan başörtülü bir öğrenciye FAHİŞE diyen bir insan nasıl oluyor da ahlaktan bahsediyor? Gazetede gördüğü bir resimdeki kıza FAHİŞE deme hakkını nerden buluyor?

İzlemek isteyenler için :

Dersim tartışmalarında olup bitenleri Chp’nin içindeki ittihatçılar diye yorumlayan ve Chp’yi olup bitenden habersiz CAHİLLER PARTİSİ olarak görüyorum diyen birisi ne yüzle ahlaktan bahsedebilir.

İzlemek isteyenler için :

Yine bir televizyon programında Kemal Kılıçdaroğlu’na yöneltilen bayram namazını soran bir seyirciye bu soruyu sormak AHLAKSIZLIKTIR, bunu sormak İMANSIZLIKTIR diyerek ardından hakaretler saydıran birisi nasıl oluyor da ahlaktan bahsediyor.

İzlemek isteyenler için :

Fatih Altaylı’yı detaylıca size anlatmama gerek yok. Televizyon ekranlarına çıktığından habersizmiş gibi izleyenlere hakaret eden, onların sorunları ile dalga geçen, hatta hakaret eden bir kişiden bahsediyoruz. Ona buna laf edeceğine kendisine çeki düzen vermesi gerekmez mi? Serap Çil ile olan davasını bilmeyen yoktur. Kendi gazetesinde çalışan bir kadınla şantaj yaptığı gerekçesi ile mahkemelik olan bir kişi durduk yerde 38.000 TL para verir mi?

Başkalarının maaşları ile uğraşmak kimin haddine? Her şirket yöneticisinin aylık maaşı olur ve bunlar resmi olarak gösterilir. Her yönetici kendi firmasından avans çekebilir. Aziz Yıldırım kazandığı bütün paraları şirketi üzerinden kazanıyor. Şahsi olarak para kazanacak hali yok. Siz Aziz Yıldırım’ı sokakta satıcılık yaparken gördünüz mü? Koskoca şirketi olan birisi elbette aylık belli bir rakam alacak. Git bu konuları yazmadan önce bir muhasebeciye sor. Bilmediğin konularla milleti karalama hakkın yok. 

Yorumlar
TREND HABERLER