BEŞİKTAŞ

Aboubakar'ın yerine Gignac geliyor

Beşiktaş'ta Aboubakar'ın ilk alternatifi Fransız golcü Gignac. Kamerunlu futbolcu konusunda net sonuca ulaşamayan yönetim, Gignac için girişimlerini yoğunlaştırdı.

Aboubakar'ın yerine Gignac geliyor

Stoper transferini Pepe'yi alarak tamamlayan Beşiktaş'ta gözler forvet konusuna çevrildi. Öncelikle Vincent Aboubakar'ı kadrosunda tutmak isteyen yönetim, net bir sonuca ulamaşamadı. Oyuncunun bonservisini için Lorient ve Porto ile henüz anlaşma sağlanamadı.

Bu durum üzerine listesindeki diğer adaylara yönelen siyah-beyazlılar, rotasını Meksika'ya çevirdi. Tigres'de forma giyen Andre Pierre Gignac için görüşmeler yoğunlaşırken, Meksika ekibi ile Fransız futbolcunun bonservisi konusunda pazarlıklar başladı. Gignac'ın Tigres ile 1 yıl daha sözleşmesi olması nedeniyle yüksek bir bedel ödemek istemeyen siyah-beyazlılar, transferi 3 milyon Euro karşılığında tamamlamayı düşünüyor.
Kulüpler arasında anlaşma sağlanması durumunda 31 yaşındaki futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalanması planlanıyor.

Galatasaray transferde mutlu sona ulaştı



Kariyerine 2004 yılında Lorient'da başlayan Gignac, daha sonra Toulouse ve Marsilya formaları giydi. 2015 yılında Meksika'nın Tigres takımına transfer olan 31 yaşındaki oyuncu, Güney Amerika futboluna kısa sürede uyum sağladı. İlk sezonunda 46 maçta 34 gol atan Gignac, geçen sezon 49 maçta 25 kez fileleri havalandırdı.

Aboubakar'ın yerine Gignac geliyor

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER