ROPÖRTAJ

Abdullah Kiğılı yeni sezon öncesi iddialı açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı, yeni sezon öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

Abdullah Kiğılı yeni sezon öncesi iddialı açıklamalarda bulundu
Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı, yeni sezon öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.
"Şampiyonluğun en büyük favorisiyiz" diyen Kiğılı, reklamsız formaların satışları ve kombineler hakkında da bilgiler verdi. 
 
Abdullah Kiğılı şampiyonluk için iddialı konuştu. NTV Spor'un sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Kiğılı, bu sezon 4. yıldızı rahatlıkla takacaklarını savundu.
 
"Çok iyi bir takıma sahibiz" diyerek oyunculara olan güvenini dile getiren Kiğılı, "Yerli ve yabancı futbolcularla beraber, iki tane 11 çıkaracak, geniş ve kaliteli bir kadromuz var. Teknik ekibimiz de çok başarılı. Sayın başkanımız Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu her dakika işin içerisinde. Şampiyonluk için en şanslı olan ve  4. yıldızı rahatlıkla takacak tek kulüp Fenerbahçe’dir" ifadelerini kullandı.
 
Abdullah Kiğılı, göğsünde reklam bulunmayan forma ile mücadele edecek olmalarının kendi tercihleri olduğunu söyledi.  Kiğılı, "Fenerbahçe'nin 3 yıldır ayakta durmasının en önemli sebeplerinden biri taraftar. Fenerbahçe taraftarın müthiş desteği ile bugünlere geldi. Dolayısıyla taraftara olan bir borcumuz var. Uzun zamandır taraftar tarafından ön tarafında herhangi bir sponsor olmayan forma isteniyordu. Bunun üzerine karar verdik. Ve en büyük sponsor taraftarımız diyerek bu kararı uyguladık" dedi.
 
Forma satışlarının çok iyi gittiğini ve artacağına inandıklarını belirten Kiğılı, "4 günde 40 bini aşan forma satışı yaptık. İlk hedefimiz 500 bin'in üzerinde satış sağlamak. Eğer takım ve neticeler iyi giderse, ki öyle olacağına inanıyoruz, mayıs sonunda satış 1 milyon adeti bulacaktır" ifadesini kullandı. Kiğılı, kombine satışlarının hızlandığını da sözlerine ekledi.

1401295399-fenerbahce.jpg 
 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER