SPOR MEDYASI

Abdulkerim Durmaz'dan Dirk Kuyt ile ilgili ilginç ifadeler

Beyaz Futbol yorumcusu Abdulkerim Durmaz, Dirk Kuyt ile ilgili ilginç ifadeler kullandı.

Abdulkerim Durmaz'dan Dirk Kuyt ile ilgili ilginç ifadeler

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında yorumculuk yapan eski Fenerbahçeli Abdulkerim Durmaz, sarı-lacivertli takımın performansını değerlendirdi.

Durmaz, Emenike ve Sow'un haksız yere eleştirildiğini ifade ederken Dirk Kuyt'a yüklendi:

"Kuyt ile ilgili bir algı verilmiş. Ne adam geçiyor ne adam eksiltiyor ne orta atıyor. İstisnasız senelerdir sorgulayan bir tane yorumcu çıkmaz mı? Kuyt'ı ben de çok seviyorum ama futbolcu olarak kötü oynuyor. Neden Diego çıkıyor da Kuyt çıkmıyor? Adam madam kovaladığı da yok. İnsanları da kandırmasınlar. Biz artık kabullendik, Kuyt oyundan çıkmaz. Tek şutu yok, adam geçmiyor, sıfıra inip orta atmıyor, ara pası yapmıyor. Sözleşmesinde bir madde mi var? İnanamıyorum."

Durmaz ayrıca Fenerbahçe'nin bu sezon kendisine karşı 'saldırgan' futbol oynamayan hiçbir takımın galibiyet alamayacağını iddia etti:

"Fenerbahçe'nin rakiplerine tüyo olacak ama eğer bütün takımlar Trabzon mantığı ile oynarsa ki Galatasaray da bu mantıkla oynadı. Bütün oyun hakimiyetini Fenerbahçe'ye bıraktılar. Korkak bir oyun bu bana göre, Fenerbahçe'yi lig bitene kadar kim yenecek merak ediyorum. Fenerbahçe'yi yenmek için baskı yapmak, ablukaya almak lazım. Özellikle defansını 18 içine hapsetmek lazım. Bekir'den Caner'den Alves'ten gelecek hataları değerlendirmek lazım. Oyun hakimiyetini eline geçirmeyen takımlar Fenerbahçe'yi yenemezler."

Yorumlar
TREND HABERLER