YAZARLAR

800 Bin TL açık mı?

800 Bin TL açık mı?

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Güldürmeyin adamı, lütfen bu kadar şakacı olmayın. Gündemde ne olursa olsun dönüp dolaştırıp Fenerbahçe’ye getiriyorlar. Seçim oldu konuşamadık, terör oldu konuşamadık, milli bir hüsran yaşadık yine konuşturtmuyorlar çünkü Fenerbahçe üzerinden çok iyi geliyorlar. Gündemde olup bitenleri bastırmak için Fenerbahçe kullanılıyor.

O kadar saçma sapan şike tartışmalarından sonra şimdi de aynı mevzuları dallandırmaya başladılar. Daha savcı iddianame yazmadan telefon konuşmaları, para alışveriş görüntüleri diye millete atılan yemlerden sonra şimdi de Fenerbahçe kasasında 800 Bin TL açık vermiş. Kim ne zaman inceledi de hemen haberiniz oluverdi. Hatta o paranın kime kaç para verildiği de yazıyordur kayıtlarda. Sivasspor’a ne kadar para verildi? Açıklama kısmında maç satın almak için diye de yazıyordur. Hangi futbolcu kaça satın alındı? Maçta kaç pozisyon kaçıracak bunların hepsi Fenerbahçe’nin muhasebe kayıtlarında yer alıyordur. Bu kadar aptalca bir vuruş şekli olmaz. Fenerbahçe Kulübü ve muhasebecileri o kadar düşüncesiz öyle mi? Kime ve nereye neden verdiklerinin hesabını yapamayacak kadar kurumsal değil öyle mi? Hemen kulübün kayıtlarını öğrenebilen kimse söylesin ben öğrendim bu kayıtları diye. Fenerbahçe ile alakalı asparagas haber yapmak birilerine zevk veriyor.

Soruşturma gizlilik kapsamındayken, bilgi ve belgeler gizliyken bu kadar uydurma bilgi ve belgeye ulaşanları tebrik ediyorum. İyi gündem oluşturuyorsunuz. Fenerbahçe’yi yıpratmak için iyi çalışıyorsunuz.

Milli takım teknik direktörlüğüne getirilen Abdullah Avcı’yı şimdiden kutluyor, görevinde başarılar diliyorum. Bir çok kişinin aklından geçirdiği isim olan Abdullah hoca inşallah bu görevini başarılı bir şekilde yapacak ve milli takımımıza yeni başarılar kazandıracaktır. Ülke olarak destek olmalıyız. Hayırlı olsun…

 

Yorumlar
TREND HABERLER