ŞAMPİYONLAR LİGİ

8 gollü maçın galibi Manchester City

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Manchester City sahasında Monaco'yu 5-3 yendi.

8 gollü maçın galibi Manchester City

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında İngiliz ekibi Manchester City sahasında Fransız takımı Monaco'yu 5-3 mağlup etti. Bu maçın rövanşı 15 Mart Çarşamba günü II. Louis Stadyumu'nda oynanacak. Turu geçen taraf çeyrek finale yükselecek.

Manchester City, Raheem Sterling ile 26. dakikada öne geçti. Monaco, 32. dakikada Radamel Falcao ve 40. dakikada Kylian Mbappe ile öne geçti. Devre, Monaco'nun 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Monaco, 49. dakikada bir penaltı kazandı ancak Radamel Falcao, bu penaltıyı kaçırdı. Sergio Agüero, 58. dakikada Monaco kalecisi Danijel Subasic'in büyük hatasıyla skoru 2-2'ye getirdi. Falcao, 61. dakikada çalımlarının ardından müthiş bir aşırtmayla Monaco'yu 3-2 öne geçirdi.

Manchester City, maçın bitimine 29 dakika kala müthiş bir geri dönüşe imza attı. 71. dakikada Sergio Agüero, 77. dakikada John Stones ve 82. dakikada Leroy Sane'nin golleri sonucu kazanan 5-3'lük skorla Manchester City kazandı.

Monaco ile Manchester City arasındaki rövanş mücadelesi, 15 Mart'ta Stade II. Louis'de oynanacak.

Goller: Dk. 26 Raheem Sterling, Dk. 58 ve Dk. 71 Sergio Aguero, Dk. 77 John Stones, Dk. 82 Leroy Sane (Manchester City); Dk. 32 ve Dk. 61 Radamel Falcao, Dk. 40 Kylian Mbappe Lottin (Monaco)
Kaçan Penaltı: Dk. 50 Radamel Falcao (Monaco)

MANCHESTER CITY: 5 - MONACO: 3

Stat: Etihad (İngiltere)
Hakemler: Antonio Miguel Mateu Lahoz, Javier Rodriguez, Pau Cebrian Devis (İspanya)

Manchester City: Willy Caballero, Fernandinho Luiz, Nicolas Otamendi, John Stones, Bacary Sagna, Yaya Toure, Leroy Sane, Kevin de Bruyne, David Silva, Raheem Sterling, Sergio Aguero
Teknik Direktör: Josep Guardiola

Monaco: Danijel Subasic, Djibril Sidibe, Kamil Glik, Andrea Raggi, Benjamin Mendy, Bernardo Silva, Fabinho Tavares, Tiemoue Bakayoko, Thomas Lemar, Radamel Falcao, Kylian Mbappe Lottin
Teknik Direktör: Leonardo Jardim

Goller: Dk. 26 Raheem Sterling, Dk. 58 ve Dk. 71 Sergio Aguero, Dk. 77 John Stones, Dk. 82 Leroy Sane (Manchester City); Dk. 32 ve Dk. 61 Radamel Falcao, Dk. 40 Kylian Mbappe Lottin (Benfica)
Kaçan Penaltı: Dk. 50 Radamel Falcao (Monaco)

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER