BEŞİKTAŞ

24 Eylül 2018 Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçına doğru

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi futbolseverlere büyük bir heyecan yaşatacak. Fenerbahçe-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (FB-BJK derbisi saat kaçta hangi gün)

24 Eylül 2018 Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçına doğru

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun ilk derbisinde Fenerbahçe Kadıköy'de Beşiktaş'ı konuk edecek.

FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA HAKEM KİM?

24 Eylül Pazartesi akşamı saat 21.00'de Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak müsabakayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Aydınus'un yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Alper Ulusoy olacak. Fenerbahçe-Beşiktaş maçı beIN Sports 1'den canlı izlenebilecek.

Fenerbahçe'de son durum

Sarı Kanaryalar zor bir süreçten geçiyor. Yönetim değişikliğinin ardından teknik direktörlüğe Phillip Cocu'yu getiren, kadrosunu transferlerle güçlendiren Fenerbahçe'de beklenen uyum yakalanamadı. Hazırlık maçlarındaki performansını resmi maçlara taşıyamayan takım önce Şampiyonlar Ligi'nden elendi. Lige kötü başlayan takım geride kalan 5 haftada 2 galibiyet, 3 yenilgi alırken topladığı 6 puanla 11. sırada yer aldı ve şampiyonluk yolunda erken puan kayıpları ile büyük yara aldı. Son olarak hafta içinde Zagreb deplasmanında Dinamo Zagreb'e 4-1 yenilen takım, istenilen futbolu sahaya yansıtmaktan oldukça uzaktı. Cocu'nun takımdaki geleceği tartışmaya açılırken, Fenerbahçe'nin Beşiktaş maçında galibiyetten başka çaresi yok.

Beşiktaş'ta son durum

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş haftalar ilerledikçe toparlanıyor. Sezon başında oynadığı futbol eleştirilen Kara Kartallar haftalar istediği oyuna yaklaşıyor. Ligde 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi alan takım topladığı 10 puanla 4. sırada yer alıyor. Son olarak hafta içinde UEFA Avrupa Ligi maçında evinde Sarpsborg'u konuk eden Siyah-Beyazlılar rakibini 3-1 yenerek Avrupa'ya iyi başladı.

Pepe ve Babel gol yükünü sırtlandı

Beşiktaş'ta takımın gol yükünü çeken isimler Pepe ve Ryan Babel oldu. Pepe'nin savunmadan çıkarak attığı goller taraftarları mest ederken, Babel ise golcü sıkıntısına çözüm olarak görülüyor. Alvaro Negredo'nun takımdan ayrılmasının ardından Larin'in de daha fazla şans bulması bekleniyor.

Fenerbahçe'de ise son yıllardaki gol sorunu bu sezon da sürüyor. Islam Slimani gibi önemli bir yıldızı transfer eden takım, ayrıca Frey ile de forvete takviye yaptı ancak henüz takımda lig maçlarında 2 gol atabilen oyuncu yok. Hafta içinde Frey'den istediği verimi alamayan takımda bu maçta Slimani'nin forma giymesi bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER