TRABZONSPOR

2017'nin yıldızları Trabzonspor'dan

. Bordo-Mavili ekibin genç yıldızları Okay Yokuşlu ve Yusuf Yazıcı süper Lig'e damgasını vuruyor.

2017'nin yıldızları Trabzonspor'dan

Süper Lig’in ikinci yarısında çıktığı 10 maçlık periyotta rakip tanımayarak Avrupa hedefine emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor’a lider Beşiktaş ‘dur’ dese de ideal 11’in ortaya koyduğu etkili futbol, mağlubiyetin önüne geçti.

Bu başarının en önemli iki mimarı ise özellikle bu sezon harikalar yaratan genç milli yıldız adayı Okay Yokuşlu ve Yusuf Yazıcı’nın performansları oldu.

Fatih Terim tarafından A Milli Takım’ın kadrosuna seçilen defansif orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu’nun yükselen form grafiği, orta alandaki etkin futbolu ve kaydettiği sürpriz goller Bordo-Mavili ekip için 2017’nin önemli kazançlarından oldu. Takımın vazgeçilmez Okay, bu sezon kupa dahil 33 maçta 5 gol, 4 asistiyle skora en fazla katkı yapan isimlerin başında yer aldı.

Asist makinesi Yusuf

Trabzonspor için esas kazanım ise bu sezon Ersun Yanal’ın formayı emanet ettiği ve formanın hakkını her maçta fazlasıyla veren 20 yaşındaki Yusuf Yazıcı oldu. Kalitesiyle şimdiden Avrupa’nın dev kulüplerinin göz hapsine giren yetenekli hucüm oyuncusu, yaptığı asistlerle takımını sırtlamaya devam ediyor. Son olarak Beşiktaş maçında yaptığı 2 asistle gol pası sayısını 9’a yükselten Yusuf, çıktığı her maçta hocası Ersun Yanal’ın güvenini boşa çıkarmadığını gözler önüne sermeye devam ediyor.

Şenol Güneş'ten Trabzonspor'a 61 göndermesi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER