MAÇ ANLATIMLARI

2014 Dünya Kupası'nda ödüller sahiplerini buldu

Almanya'nın şampiyonluğu ile sonuçlanan 2014 Dünya Kupası sonrasında bireysel ödülleri alan isimler de belli oldu.

2014 Dünya Kupası'nda ödüller sahiplerini buldu
Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası sonrasında bireysel ödülleri alan isimler de açıklandı.

FIFA'nın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 4 gol ve 1 asistlik performansıyla Arjantin Milli Takımı'nı finale çıkmasında başrol oynayan Lionel Messi, turnuvayı 5 gol, 3 asistle tamamlayan Alman futbolcu Thomas Müller ve 3 gol, 1 asistlik gayretine rağmen Hollanda'nın yarı finalde kaybetmesine engel olamayan Arjen Robben'in önünde Dünya Kupası'nın en iyi oyuncusuna verilen Altın Top Ödülü'nü kazandı.   
 
MESSİ'NİN GOLÜ-TIKLA İZLE
 

 
GOL KRALI JAMES RODRİGUEZ
Beş maçta kaydettiği 6 gol ve 2 asistle tüm dünyanın dikkatini üzerine çeken Kolombiyalı futbolcu James Rodriguez, gol krallığını elde ederek Altın Ayakkabı Ödülü'nün sahibi oldu. Beş gol atan Alman Müller, gümüş, fileleri 4 kez havalandıran evsahibi Brezilya'dan Neymar ise Bronz Top Ödülü'nü aldı.  
 
JAMES RODRİGUEZ'İN GOLÜ-TIKLA İZLE
 


EN İYİ KALECİ ALMAN NEUER
Almanya'dan Manuel Neuer, en iyi kaleciye verilen Altın Eldiven Ödülü'nün, Fransa'dan Paul Pogba ise En İyi Genç Oyuncu Ödülü'nün sahibi oldu.  
 

 
KOLOMBİYA'YA FAİR PLAY ÖDÜLÜ
Kolombiya Milli Takımı ise 5 maçta yalnızca 5 sarı kart görmesi, futbolcu ve teknik heyetin hakemler karşısındaki tutumu, sergilenen oyun gibi kriterler göz önünde bulundurularak FIFA Fair Play Ödülü'ne layık görüldü.
 

Deneme
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER